aa94ad2e
AKX02-1
AKX03

Produk utama

kategori produk

about-us

tentang Kami

Diadegkeun dina 1998, ACTION mangrupikeun éntitas hi-tech gabungan-saham profésional anu aktip dina desain, pamekaran, pabrik, pamasaran sareng jasa.Éta parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas.Salaku produsén well-dipikawanoh di industri, éta nyokot kalungguhan dina ngaleupaskeun produk komunikasi basis beus.Ku ngagunakeun téhnologi canggih, prosés manufaktur, sistem manajemen kualitas, sarta produksi dimodernisasi jeung alat ngolah, ACTION mandiri ngamekarkeun tur manufactures detéktor gas calakan sarta Controllers alarem, nu dicirikeun ku kualitas luhur, fungsi kuat, sarta instalasi gampang, debugging sarta pamakéan.

Tambih deui
  • 1998
    Ngadegkeun pausahaan
  • 23+
    Pangalaman téknis militér
  • 2000sqm+
    Wewengkon pabrik

diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng tawaran khusus.
Klik pikeun manual

kasus industri

  • Suluh Gas Solusi
    ACTION ngabdikeun diri pikeun nyayogikeun solusi sistem kaamanan gas bahan bakar kota anu dipercaya, anu biasana diterapkeun kana alat-alat SPBU anu ngajalankeun m ...
    Tambih deui
  • Solusi Gas Industri
    ACTION ngabdikeun diri pikeun nyayogikeun solusi deteksi gas anu paling aman sareng paling efektif pikeun prosedur sapertos pertambangan minyak sareng gas, pemurnian minyak bumi ...
    Tambih deui
  • Urban Utiliti Torowongan Gas Alarm Solusi
    Pemantauan torowongan utiliti sareng solusi anu ngareureuwas nyaéta sistem kontrol anu lengkep.Kusabab sistem téknis tina sababaraha sistem béda ...
    Tambih deui
  • Soiltion Kaamanan calakan
    MSSP mangrupikeun platform jasa calakan anu ngalayanan Grup MAXONIC sareng anak perusahaanna.Eta nyadiakeun timely, transparan sarta tepat sadaya-hirup-ci ...
    Tambih deui

warta industri

  • Aksi produk jeung solusi loba dipaké di ratusan nagara jeung wewengkon, katutupan leuwih ti 20 widang, Minyak bumi, kimia, farmasi, metalurgi, pertambangan, baja, tutuwuhan industri husus ...
  • Kalayan sensor salaku téknologi inti ACTION sanggup nyayogikeun dukungan téknis sadayana pikeun produk sareng syarat OEM / ODM customer anu béda pikeun ngabantosan anjeun nyocogkeun ka pasar lokal.
  • Salaku perusahaan anu tanggung jawab sareng 23 taun pangalaman alarem gas, ACTION ngahargaan pisan pasangan, sareng daék tumbuh sareng pasangan urang babarengan dina jangka panjang pikeun kauntungan silih ...
  • parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter
    parnter