banenr

produk

BT-AEC2689 Series Handheld Laser Métana Telemeter

Katerangan pondok:

BT-AEC2689 runtuyan laser métana telemeter adopts tunable laser spéktroskopi (TDLAS) téhnologi, nu jarak jauh bisa ngadeteksi leakage gas métana dina speed tinggi na akurat.Operator tiasa nganggo produk ieu pikeun langsung ngawas konsentrasi gas métana dina kisaran anu katingali (jarak uji efektif ≤ 150 méter) di daérah anu aman.Éta tiasa pinuh ningkatkeun efisiensi sareng kualitas pamariksaan, sareng ngadamel pamariksaan di daérah khusus sareng bahaya anu henteu tiasa diaksés atanapi sesah dihontal sareng aman, anu nyayogikeun genah anu hadé pikeun pamariksaan kaamanan umum.Produkna gampang dioperasikeun, réspon gancang sareng sensitipitas luhur.Utamana dianggo di daérah sapertos saluran pipa distribusi gas kota, stasiun pangaturan tekanan, tangki panyimpen gas, stasiun ngeusian gas, gedong padumukan, industri pétrokimia sareng tempat-tempat sanés anu tiasa kabocoran gas.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Barang

Data

Gas dideteksi

Métana

Métode anu dideteksi

Deteksi jauh

waktos respon

≤0.1s

Jarak dideteksi

0-150m

Rentang dideteksi

0-100000ppm.m

Kelas laser dideteksi

Kelas I

Nunjukkeun kelas laser

Kelas IIIR teu kasampak langsung

Jam gawé kontinyu

≥8 jam

Kelas panyalindungan

IP54

Kelas ngabeledug-bukti

Ex ib IIC T4 Gb

Suhu operasi

-20 ℃+50 ℃

Fitur Utama

Kamampuhan anti gangguan anu kuat

Ngadopsi téknologi analisis spéktral laser canggih, anu responsif kana métana sareng henteu kapangaruhan ku suhu sareng kalembaban;

réspon milidetik

waktos respon Millisecond bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi sarta kualitas pamariksaan patroli pamaké;

Telemétri jarak jauh ultra

Telemétri jarak jauh ultra ngajadikeun eta aman tur merenah pikeun mariksa wewengkon husus sarta bahaya anu inaccessible atawa hésé ngahontal;

Operasi basajan

Ngan saukur kudu narik pemicu pikeun gampang ngadeteksi tanpa latihan kompléks;

fungsi tampilan LCD

Fungsi tampilan konsentrasi LCD anu jelas sareng intuitif (modél C nyaéta tampilan LCD warna)

Pangropéa bébas

Kusabab alat laser internal sareng struktur optik rélatif stabil, umumna henteu diperyogikeun pangropéa

Panjang umur

Kahirupan jasa tiasa dugi ka 5-10 taun, sareng biaya panggunaan komprehensif rendah

komunikasi Bluetooth

Fungsi komunikasi Bluetooth anu diwangun, sareng APLIKASI telepon sélulér tiasa ngawujudkeun fungsi patroli ngarékam lagu, kurva konsentrasi, maca log, jsb.

Dimensi wates

Pamilihan Modél

Modél spésifikasi

Nyirian tambahan

Jarak dideteksi

Remark

BT-AEC2689

/

0-30M

Ukuran: 145 * 173 * 72mm, Beurat: 500g

b

0-50M, 0-80M

Ukuran: 242*190*94mm, Beurat: 650g

c

0-100M, 0-150M

Ukuran: 193 * 188 * 68mm, Beurat: 750g


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami