banenr

produk

Gas Alarm controller AEC2392b

Katerangan pondok:

Minuhan kabutuhan nyambungkeun standar 4-20mA detéktor sinyal ayeuna di 1-4 lokasi titik;

Kalayan ukuran anu alit, produkna tiasa dipasang dina témbok.Dua sét atawa leuwih bisa dipasang samping ku samping pikeun minuhan tungtutan customer pikeun lokasi titik leuwih (tembok ningkatna 8, 12, 16 atawa leuwih lokasi titik bisa direalisasikeun ngaliwatan kombinasi gapless);

Ngawaskeun sareng ningalikeun konsentrasi waktos nyata (%LEL, 10-6,%VOL) ogé ngagentos sinyal nilai gas kaduruk, gas beracun sareng oksigén (standar nyaéta detektor gas anu tiasa kaduruk. Teu aya setélan anu diperyogikeun. Éta sayogi dianggo. sanggeus dipasang na electrified);

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

Barang

Data

tegangan operasi

AC220V±15% (50Hz±1%)

Kapasitas

1~4 titik

Jinis gas dideteksi

% LEL, 10-6,% VOL jeung sinyal nilai switching

Rentang

Gas kaduruk: max.100 (%LEL)

Gas beracun: max.9.999 (10-6)

Oksigén: max.100 (%VOL)

Konsumsi kakuatan

10W (teu kaasup alat-alat pendukung)

Kapasitas beban

max.arus kaluaran tina sirkuit layanan tunggal 24V300mA

Kaayaan lingkungan pikeun operasi

Tsuhu: 0~40;kalembaban relatif93% RH

Modeu ngageter

alarm karungu-visual

Kasalahan indikasi nilai

± 5% FS

Kasalahan pikahariwangeun

± 15% tina konsentrasi alarming

Modeu tampilan

tabung nixie

Pangiriman sinyal

4 ~ 20mA sinyal baku (sistem tilu-kawat)

Jarak transmisi sinyal

1000m (1,5 mm2)

Kaluaran

lima sét sinyal kontak relay, kalayan kapasitas 10A / DC24V atanapi 10A / AC220V

Antarbeungeut beus RS485 (protokol MODBUS standar)

Dimensi wates

Panjang × rubak × ketebalan: 365mm × 220mm × 97mm

Beurat kotor

ngeunaan 6 kg

catu daya sayaga

12VDC/2Ah × 2

Modeu pamasangan

témbok-dipasang

detéktor adaptif

detéktor gas:GT-AEC2232bX,

GQ-AEC2232bX, GT-AEC2232aT, AEC2338, GQ-AEC2232bX-P,AEC2338-D

Kotak beungkeut kipas: JB-ZX-AEC2252F

Kotak beungkeutan klep Solenoid: JB-ZX-AEC2252B

Fitur Utama

● Minuhan kabutuhan nyambungkeun standar 4-20mA detéktor sinyal ayeuna di 1-4 lokasi titik;

● Kalawan ukuran leutik, produk nu bisa témbok-dipasang gampang.Dua sét atawa leuwih bisa dipasang samping ku samping pikeun minuhan tungtutan customer pikeun lokasi titik leuwih (tembok ningkatna 8, 12, 16 atawa leuwih lokasi titik bisa direalisasikeun ngaliwatan kombinasi gapless);

● Pangimeutan sarta tampilan konsentrasi real-time (% LEL, 10-6,% VOL) ​​kitu ogé switching sinyal nilai gas combustible, gas toksik jeung oksigén (standar nyaéta detektor gas combustible. Taya setelan diperlukeun. Ieu sadia pikeun pamakéan sanggeus dipasang na electrified);

● Unggal sirkuit numbu hiji kaluaran nilai switching.Upami diperlukeun, linking setelan programming bisa diwujudkeun ngaliwatan menu nu.Unggal produk boga hiji panganteur digital RS485 pikeun komunikasi sareng komputer host;

● Rentang visual langkung tebih sareng sudut pandang langkung lega.Konsentrasi ngandung 4 digit éféktif.Pintonan kalayan akurasi 9999 ~ 0.001 sayogi;

● Simpen 999 rékaman alarming panganyarna na 999 rékaman gagal.

Struktur

1. Konci samping
2. Panutup
3. taneuh casing
4. terminal sambungan pamaké
5. terminal sambungan pamaké
6. liang asup
7. Kotak handap
8. terminal catu daya
9. Pindah catu daya utama
10. Pindah tina catu daya sayaga
11. Pindah catu daya
12. Batré sayaga
13. Panyekel batré
14. Tanduk
15. Panel kontrol
16. Mat anti tabrakan

Tanda Panel Jeung Parentah Pemasangan

● Jieun 4 atawa 6 ningkatna liang (jero liang: ≥40mm) dina témbok a nurutkeun sarat pikeun ukuran diantara liang ningkatna (simbol liang 1 - 6) pikeun ningkatna plat nongkrong;

● Selapkeun baud ékspansi palastik kana unggal liang ningkatna;

● Ngalereskeun plat nongkrong onto témbok jeung nyepetkeun eta onto bolts ékspansi jeung 4 atawa 6 screws timer ngetok (ST4.2 × 25);

● Ngagantung bagian nongkrong di handap controller onto lokasi A di dewan handap pikeun lengkep ningkatna of controller nu.

Konfigurasi Sistim

AEC2392b gaduh 4 sét terminal sambungan cabang-garis anu tiasa dihubungkeun ka alat komunikasi jalur-cabang anu diproduksi ku perusahaan sapertos detéktor AEC2232b, AEC2232bX, GQ-AEC2232b, GQ-AEC2232bX sareng AEC2232aT, atanapi pamancar anu sanés sareng sinyal 4~20mA2. outputs pikeun ngawas sarta ngadalikeun konsentrasi gas di situs.Samentara éta, kadali logis jauh leuwih alat éksternal (in-situ karungu-visual, valves solenoid jeung fans, jsb) bisa direalisasikeun ngaliwatan 5 sét modul programmable diwangun-di.Salaku tambahan, komunikasi jarak jauh sareng sistem monitor tiasa diwujudkeun ngaliwatan antarmuka komunikasi RS485.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami