banenr

produk

BT-AEC2688 Portabel Multi Gas Detektor

Katerangan pondok:

The komposit detektor gas portabel bisa ngadeteksi rupa-rupa combustible, gas toksik sarta ngabahayakeun dina waktos anu sareng.Hal ieu loba dipaké dina gas urban, pétrokimia, beusi jeung metallurgy baja jeung industri lianna.Éta henteu ngan ukur ngagampangkeun pikeun staf pikeun nyandak panyalindungan pribadi, tapi ogé tiasa dianggo salaku alat pamariksaan dina situs.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1) Deteksi rupa-rupa gas: ku cocog sensor kalayan jenis gas béda jeung rentang, éta bisa gancang minuhan kaperluan deteksi konsumén béda dina tempat béda;

2) Diwangun dina pompa nyeuseup: éta tiasa dilengkepan 11,8 inci (30cm) usik pompa beuheung swan sarengextra selang panjang (nepi ka 3m), sarta bisa gampang diganti pikeun gampang ngadeteksi spasi katutup sarta dipasrahkeun;

3)LCD badagtampilan: dot matrix tampilan LCD, 4 layar pamisah bisa nembongkeun informasi konsentrasi gas pakait dina waktos anu sareng, sarta TWA, nilai STEL sarta nilai puncak maksimum bisa queried;

4) Rupa-rupa jinis alarem:support wates luhur, wates low, TWA na STEL alarm.Dina waktos anu sasarengan,Alarm lampu indikator, alarm buzzer, alarm indikasi layar tampilan sareng alarm geter,pangaruh alarem luar biasa;

5) Kecerdasan tinggi sareng digitalisasi: hIgh-kinerja mikro-controller téhnologi, idéntifikasi gagalna otomatis, alarm otomatis, sarta panyalindungan otomatis ngaliwatan overlimit gas-konsentrasi tinggi;

6) Komunikasi komputer host: nyambung ka komputer host via USB, ngarojong setelan parameter jeung unggah log;

7) Desain ledakan-buktina: ePanutup produk ieu didamel tina bahan ABS anti ngagem sareng kakuatan tinggi sareng kelas buktina ledakan ngahontal Ex ib IIC T4 Gb.

Karakteristik Parameter Produk

Gas anu tiasa dideteksi Gas kaduruk, O2, H2S, CO, SO2, NH3, CL2, NO2, jsb
Modeu deteksi Dimut/ pompa nyeuseup
Kasalahan indikasi nilai ±3% LEL (gas kaduruk,±3%FS (gas ngabahayakeun sareng ngabahayakeun),±2%FS (O2)
Modeu tampilan Dot matrix LCD
tegangan operasi DC3.7V/1800mAh
Waktos damel Jenis difusi12h / tipe nyeuseup pompa10h
Kelas panyalindungan IP66 (difusi) / IP65 (nyeuseup pompa)
Suhu operasi -25℃~+55
Bahan PelastisABS
Diménsi beurat L×W×H: 142.4×69×37,4 mm, 300g(difusi) / 146,8mm×69mm×46,4mm, 420g(nyeuseup pompa)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali