banenr

produk

JT-AEC2361a Series rumah tangga detektor gas combustible

Katerangan pondok:

AsDesain gaya bumi mart ngaoptimalkeun alarm gas rumah tangga kalayan fungsi anu langkung lengkep. Ieu's konfigurasi fléksibel tina fungsi kaluaran jeung ngalegaanWIFIfungsi komunikasi. Ieu chiji minuhan kabutuhan pamaké pikeun ngawas kasalametan lingkungan gas dapur jeung sagala rupa fungsi kaluaran, applicable ka grup, pausahaan jeung konsumén ahir.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1) Desain basajan: gaya imah pinter, geulis tur kompak, diimpor ABS kualitas luhur, loyog warna berehan, gampang pikeun cocog jeung lingkungan dapur;

2) Rupa-rupa gas deteksi: métana sareng propana tiasa dideteksi pikeun nyumponan kabutuhan ngawaskeun lingkungan anu béda sareng sumber gas anu béda.;

3) Kinerja anti gangguan anu luhur:tMembran filter sensor dipasang pikeun nolak alkohol sareng uap cai.Ku ngajagi sensor sorangan sareng manjangkeun umur jasa, éta ningkatkeun éféktivitas biaya produk sareng masihan pangalaman pangguna anu langkung stabil.Kalawan kinerja anti gangguan beredar, respon kacida sénsitip kana gas alam;

4) sensitipitas High: waktos respon<9s (t90), geuwat ngageter, sareng ngajamin kasalametan lingkungan gas rumah tangga;

5) Modeu Kaluaran: dua modeu kaluaran, anu tiasa ngontrol manipulator sareng alat-alat khusus anu sanés (klep solenoid rumah tangga / kipas knalpot) pikeun nyumponan kabutuhan saleresna pangguna anu béda.;

6)Pilihan ekomunikasi xtended: fungsi komunikasi bisa diperpanjang ngaliwatan modul WiFi éksternal pikeun ngawujudkeun paménta komunikasi dina lingkungan jaringan husus.Éta tiasa diawaskeun jarak jauh ku telepon sélulér, sareng béwara SMS tiasa dikirim nalika gas bocor, jsb.

Karakteristik Parameter Produk

Prinsip deteksi Semikonduktor
Modeu deteksi Dimut
Gas anu tiasa dideteksi Ngas atural
Konsentrasi alarem 8%LEL
waktos respon 9s(t90
tegangan operasi AC187V~AC253V(50Hz±0.5Hz
Konsumsi kakuatan 3W
Suhu operasi -10~+55℃,kalembaban relatif93%±3%
Kaluaran 1 set atanapi 2nyetéls kaluaran kontak, mode kaluaran mangrupa pilihan. Output pulsa DC12V, pasip biasana muka aksés maksimum ayeuna 2A, tegangan aksés maksimum DC30V/AC250V
Pkelas rotéksi IP30
Djangkungna rop 1m
Cmétode komunikasi modul éksternal,GPRS/NB-IoT/WiFi/LoRa/Bluetooth mangrupa pilihan

Mesen Pilihan Table

Modél

Nyirian tambahan

Gas pikeun dideteksi

Modeu kaluaran

Katerangan

JT-AEC2361a

/

Métana

Kaluaran ganda: kaluaran pulsa + pasip biasana kabuka

Mangga tangtukeun tegangan operasi, syarat kaluaran sarta panjangna garis kaluaran (panjangna baku nyaeta 25cm) nalika nempatkeun pesenan.

JT-AEC2361a

/c

Métana/propana

Kaluaran ganda: DC12V tingkat-manipulator + kaluaran pulsa

Mangga tangtukeun tegangan operasi, syarat kaluaran sarta panjangna garis kaluaran (panjangna baku nyaeta 25cm) nalika nempatkeun pesenan.Gas dideteksinyaeta pilihan.

JT-AEC2361a

/w

Métana/Propana

Kaluaran ganda: DC12V tingkat-manipulator + kaluaran pulsa

Mangga tangtukeun tegangan operasi, syarat kaluaran sarta panjangna garis kaluaran (panjangna baku nyaeta 25cm) nalika nempatkeun pesenan.Gas dideteksijeungGPRS / NB-IoT / WiFi / LoRa / modul komunikasi nirkabel Bluetooth mangrupakeun pilihan.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami