banner

Tentang Kami

Naon Urang?

Aksi Chengdu khusus dina desain mandiri, R&D, produksi, penjualan sareng pamasaran detektor gas, solusi sistem deteksi bocor gas, solusi sistem kontrol alarm gas.Garis produk nyertakeun langkung ti 30 model sapertos sistem pengendali gas, detektor gas tetep industri, detektor gas domestik sareng detektor gas portabel.

Aplikasi kalebet minyak bumi, kimia, metalurgi, pertambangan, beusi sareng baja, éléktronika, listrik, farmasi, tuangeun, kaséhatan médis, tatanén, gas, LPG, tank Septic, suplai cai sareng pembuangan, pemanasan, rékayasa kota, kaamanan bumi sareng kaséhatan, umum. wewengkon, perlakuan gas runtah, perlakuan limbah, sarta loba industri lianna.Sajumlah produk sareng téknologi parantos nampi patén-patén nasional sareng hak cipta parangkat lunak, sareng gaduh persetujuan CMC, CE, CNEX, NEPSI, HART sareng SIL2, jsb.

+
Taun Pangalaman
+
Perusahaan Anak
+
Hak Cipta parangkat lunak
+
Insinyur Di Puseur R&D Kami

Saha Urang?

Salaku deteksi gas profésional sarta produsén alat warning, Chengdu Aksi Electronics Joint-Stok Co., Ltd (hereinafter disebut "AKSI") kadaptar dina Chengdu Hi-tech Industrial Development Zona.Kantor pusatna aya di Zona Pangembangan Ékonomi Pelabuhan Industri Aviation Kulon.

Diadegkeun dina 1998, ACTION mangrupikeun éntitas hi-tech gabungan-saham profésional anu aktip dina desain, pamekaran, pabrik, pamasaran sareng jasa.Éta parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas.Salaku produsén well-dipikawanoh di industri, éta nyokot kalungguhan dina ngaleupaskeun produk komunikasi basis beus.Ku ngagunakeun téhnologi canggih, prosés manufaktur, sistem manajemen kualitas, sarta produksi dimodernisasi jeung alat ngolah, ACTION mandiri ngamekarkeun tur manufactures detéktor gas calakan sarta Controllers alarem, nu dicirikeun ku kualitas luhur, fungsi kuat, sarta instalasi gampang, debugging sarta pamakéan.Sadaya produkna parantos lulus ujian ku Pengawasan Nasional Cina sareng Pusat Uji pikeun Kualitas Produk Elektronik Seuneu.Salaku tambahan, ACTION parantos kéngingkeun Sertipikat Persetujuan Tipe ti Panitia Sertifikasi Produk Seuneu Cina sareng Sertipikat CMC ti Biro Pengawasan Kualitas sareng Téknis.

Dina 2015, AKSI ieu sagemblengna dipiboga ku Shenzhen Maxonic Automation Control Co., Ltd (hereinafter disebut "Maxonic").Diasupkeun dina 1994 kalawan ibukota kadaptar tina RMB 266 juta, Maxonic mangrupakeun nasional-tingkat perusahaan hi-tech specializing dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi, pamasaran jeung jasa rékayasa alat automation prosés jeung méter.Ieu mangrupikeun perusahaan anu kadaptar dina pasar A-share (kode saham: 300112).Salaku panyayogi téknologi anyar pikeun alat-alat otomatisasi prosés Cina, Maxonic salawasna tetep kana konsép bisnis pikeun ngabagi téknologi anyar anu suksés sacara global.Kusabab éta ngabagi prestasi sareng hikmah sareng para nasabah, mitra, karyawan sareng pemegang saham, éta ngembangkeun sacara séhat.Ayeuna, gedong kantor anu dimodernisasi parantos réngsé di kantor pusatna di Shenzhen.Éta ngagaduhan atanapi ngawasa seueur perusahaan anu aya hubunganana di Shanghai, Guangzhou, Chengdu, Tianjin, Hong Kong sareng Denmark atanapi janten pemegang sahamna.Ayeuna éta gaduh 15 anak perusahaan.

BUDAYA PERUSAHAAN

Interprétasi brand urang
visi urang
Guideline kualitas urang
Interprétasi brand urang

· Kasalametan

fokus kana widang kaamanan gas sarta ngajamin kasalametan pamaké dina kahirupan sapopoe.

· Réliabilitas

Inovasi téknologi sareng peralatan industri ngajamin kualitas produk sareng lingkungan operasi anu stabil sareng dipercaya Sistem Informatized nyayogikeun data anu dipercaya pikeun pamekaran sustainable perusahaan sareng nyirian kaputusan manajemén.

· Amanah

Fokus kana kaamanan kaséhatan padamelan sareng arah pangembangan karir karyawan pikeun janten mitra anu pantes pikeun karyawan

Fokus kana tungtutan pangguna sareng tetep berinovasi pikeun ngahasilkeun produk anu dipercaya pikeun pangguna

Fokus kana ekspektasi gawé babarengan sareng ningkatkeun kapasitas gawé babarengan pikeun janten mitra anu tiasa dipercaya

Fokus kana pencegahan polusi· sareng patuh kana undang-undang sareng peraturan pikeun janten merek anu tiasa dipercaya

visi urang

·Pikeun jadi ahli ngarah dina widang aplikasi gas aman di Cina

·Pikeun nampi pendapatan RMB 400 juta dina 2020

·Pikeun nyieun solusi platform jasa nyumbangkeun RMB 11 juta kana pendapatan perusahaan

Guideline kualitas urang

téhnologi profésional ngabalukarkeun kaamanan;perbaikan kontinyu ngajamin reliabilitas;inovasi sustainable ngajadikeun konsumén ngarasa leuwih wareg!

Sababaraha klien kami

Karya Heboh anu dikontribusikeun ku tim kami ka klien kami!

exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition
exbition