banenr

produk

GT-AEC2232a Series Maneuh Gas Detektor

Katerangan pondok:

GT-AEC2232Runtuyandetektor adopts desain modul hanca terpadu, kaasup dua bagian: modul detektor jeung modul sensor.Dua modul ngadopsi antarbeungeut digital standar anti-misplug, anu cocog pikeun swap panas dina situspingjeung ngagantian.detektor ngabogaan kacaangan tinggi LED tampilan konsentrasi real-time, sarta kadali jauh infra red bisa dipaké pikeun calibration dina situs.Teu perlu muka panutup salila calibration, sarta operasi téh basajan tur merenah.Hal ieu loba dipaké dina usaha leutik sarta sedeng-ukuran, kotamadya jeung urban gas.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1)Desain geulis tur kompak

Leutikrarancang, Ukuran leutik, leuwih hemat spasi;

2)Desain modular

Sensorna tiasa digentos sareng digentos, ngirangan biaya pangropéa produk.Utamana pikeun sénsor éléktrokimia anu umurna pondok, éta tiasa ngahémat pangguna seueur biaya ngagantian;

3)Chiji dilengkepan alarm karungu jeung visual-bukti ledakan

Ieu bisa dilengkepanTINDAKANngabeledug-bukti alarm karungu jeung visual pikeun minuhan kaperluan pamaké pikeun karungu jeung visual (utamana pikeun deteksi gas toksik);

4)Reliabiliti tinggi tampilan tube digital

Kalayan tampilan konsentrasi tabung digital sareng fungsi indikasi status, konsentrasi gas sareng status operasi alat tiasa dititénan dina situs;

5)Pamilihan gas beracun sareng gampang kaduruk anu biasa dianggo

Ngabéréskeun kabutuhan deteksi kalolobaan gas sareng pepelakan leutik sareng sedeng (CH4, C3H8 (propana), Co, H2S, NH3, SO2, O2, H2);

6)waktos respon gancang sarta sensitipitas tinggi

7)Kalayan sertifikasi ledakan ledakan-buktina, dilegakeun wengkuan aplikasi leutik sareng sedeng tutuwuhan

Karakteristik Parameter Produk

Prinsip deteksi Pembakaran katalitik, Éléktrokimia Modeu transmisi sinyal A-BUS+4-20mARS485
Modeu sampling Sampling diffusive Kasalahan alarem ± 3% LEL
tegangan operasi DC24V±6V Kasalahan indikasi ± 3% LEL(tampilan dina controller alarm gas disambungkeun
Modeu tampilan tampilan tube digital Konfigurasi sora jeung lampu Pilihan ACTION ngabeledug-bukti karungu sareng alarm visual
Konsumsi kakuatan <3W(DC24V Jarak transmisi sinyal ≤1500m(2,5mm2
Rentang pencét 86kPa106kPa Suhu operasi -40 ℃~+70
Kelas buktina ledakan durukan katalitik:ExdⅡCT6Gb/Ex tD A21 IP66 T85 ℃ (ngabeledug-bukti + lebu) Éléktrokimia:Ex d ibⅡC T6 Gb/Ex t D ibD A21 IP66 T85 ℃(Ledakan-bukti + lebu) Rentang asor ≤93%RH
Bahan cangkang Tuang aluminium Kelas panyalindungan IP66
panganteur listrik NPT3/4benang internal

Mesen Pilihan Table

Modél

Kaluaran sinyal

sénsor cocog

Sistim kontrol adaptif

GT-AEC2232a

Komunikasi opat beus(S1,S2,GND+24V)

durukan katalitikor Éléktrokimia

ACTION gas alarm controller: AEC2301a, AEC2302a, AEC2303a

GT-AEC2232aT

Tilu-kawat 4 ~ 20mA

durukan katalitik atanapi éléktrokimia

AKSI gas alarem controller: AEC2392a, AEC2392b, AEC2393a,AEC2392a-BS,AEC2392a-BM

GT-AEC2232aM

sinyal RS485

durukan katalitik atanapi éléktrokimia

RS485A-BUS+sistem




  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami