banner

Naha Pilih kami?

● Hi-Tech Manufaktur Equipment
Alat-alat manufaktur inti kami diimpor langsung ti Jepang (Panasonic sareng Omron) sareng Jerman (KUKA).

● Strong R & D Kakuatan

Nepi ka tungtun taun 2020, Aksi gaduh 58 hak cipta parangkat lunak, 55 patén-patén.

Kami ngagaduhan 37 insinyur di pusat R&D kami, sadayana nyaéta Pascasarjana atanapi langkung luhur ti Universitas Élmu Elektronik sareng Téknik Cina.

● Bursa & Kerjasama
Operasi tanaga metrologi nasional sareng pangkalan pelatihan.Salah sahiji 20 perusahaan kawentar di Cina widang téhnologi IoT.Chengdu gas deteksi rékayasa puseur panalungtikan téhnologi.Kami mangrupikeun supplier kelas CNPC, Sinopec, CNOOC, jsb.

● OEM & ODM ditarima
Logo ngaropéa, ukuran sareng bentuk sayogi.Wilujeng ngabagikeun ide anjeun ka kami, hayu urang damel babarengan pikeun ngajantenkeun kahirupan langkung kreatif.

● rojongan distributor
Urang ngabagéakeun distributor ti sakuliah dunya pikeun gabung kami sarta nyadiakeun rojongan teknis.

● Kontrol Kualitas Ketat

● 1.Bahan Baku Inti.
Komponén inti kami: sensor diimpor langsung ti Jepang, Inggris, Swiss sareng Jerman, jsb nagara Éropa;.

● 2. Sistim manajemén kualitas ilmiah
Ti ngadegkeun standar kualitas pikeun kadali kualitas supplier; tina rarancang jeung ngembangkeun pikeun ngawatesan nguji di laboratorium, standarisasi kualitas unggal produk jeung data akurat;

● 3. Ngadopsi sistem manajemen informasi pinuh-prosés
Pamimpin dina ngadopsi sistem palaksanaan manufaktur pabrik canggih (MES: Sistem Eksekutif Manufaktur) di industri.Ngawujud tina beuli bahan pikeun manufaktur produk, ti ​​inspeksi ka produk ahir, unggal hambalan pangiriman bisa disusud akurat.Jeung sistem real-time data pikeun ngaronjatkeun manajemen kualitas sarta manajemén produksi;

● 4. Sistim produksi pinuh otomatis
Garis produksi otomatis lengkep, sistem sepuh otomatis, sistem distribusi gas otomatis, sistem calibration otomatis industri-ngarah, standar deteksi akurat pikeun tingkat micron.

● 5. Réngsé Produk Tés