banner

Lalajo Kami dina ACTION!

Téhnologi, Produksi jeung Tés

Chengdu Action Electronics Joint-Stock Co., Ltd diadegkeun dina 1998 sareng parantos ngahasilkeun detektor alarem gas salami 23 taun.Kami ngagaduhan kamampuan panalungtikan sareng pamekaran domestik anu unggul dina detektor gas, ogé tingkat maju industri dina téknologi A-beus sareng téknologi terpadu.Dina aplikasi angkatan badag skala pangheubeulna industri ngeunaan téhnologi beus, parusahaan mimiti diwanohkeun téhnologi terpadu pikeun ngajawab masalah plug-na-muter modul sensor di industri.

Ti saprak mimiti, perusahaan ngagaduhan reputasi bisnis anu saé sareng parantos dilélér sababaraha gelar honorér ku unit anu relevan sareng lembaga nagara.Sareng éta sistem panyalindungan kaamanan gas domestik TOP1 solusi sadayana sareng supplier alat.Sadaya produkna parantos lulus uji ku China National Supervision and Test Center for Fire Electronic Product Quality sareng nampi sertifikasi 3C nasional, lisénsi alat ukur manufaktur anu dikaluarkeun ku Biro Pengawasan Kualitas sareng Téknis, sareng sertipikat bukti ledakan anu dikaluarkeun ku nasional. -Instrumén tingkat sareng méteran ngabeledug-buktina pangawasan kaamanan sareng stasiun pamariksaan.

Perusahaan ngagaduhan bengkel standar industri 4.0 pikeun kaluaran taunan 15 juta proyék panalungtikan sareng pamekaran sensor MEMS.Cai mibanda garis produksi parabot deteksi gas modern, 2 SMT-speed tinggi garis produksi patch, sarta kapasitas produksi taunan 4 juta detéktor jeung alarm, bisa nganteurkeun barang dina waktu shortest pikeun minuhan paménta konsumén '.Sarta eta geus ngadegkeun saluran pamasaran lengkep jeung sora, sarta mangrupakeun supplier mumpuni Cina Gas Grup, gas enn, gas Sumberdaya Cina jeung gas Ganghua Cina.Cai mibanda sertipikat aksés pasar PetroChina, Sinopec, CNOOC, Xinjiang médan minyak jeung gas, minyak kidul-kulon cabang widang gas, Daqing Oilfield Bahan Grup, jsb.

  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project
  • project