banenr

produk

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve 副本

    DN15 Rumah Tangga Gas Solenoid klep 副本

    Klep tutup bocor gas ieu dianggo pikeun mareuman suplai gas upami aya kaayaan darurat.Hal ieu dicirikeun ku gancang cut-off, pangabisa segel alus, konsumsi kakuatan low, sensitipitas tinggi, Peta dipercaya, ukuranana leutik sarta pamakéan merenah.

    The valves solenoid bisa disambungkeun jeung hiji ACTION detektor gas combustible bebas atawa modul terminal kontrol alarem calakan séjén pikeun ngawujudkeun on-situs atawa manual jauh / cut-off otomatis suplai gas sarta ngajamin kaamanan pamakéan gas.

    Ukuran klep solenoid gas nyaéta DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium tuang, awét dianggo sareng gampang dipasang.

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve

    DN15 Rumah Tangga Gas Solenoid klep

    klep solenoid gas rumah tangga DN15 ieu dipaké pikeun mareuman suplai gas bisi tina kaayaan darurat.Hal ieu dicirikeun ku gancang cut-off, pangabisa segel alus, konsumsi kakuatan low, sensitipitas tinggi, Peta dipercaya, ukuranana leutik sarta pamakéan merenah.

    Éta tiasa dihubungkeun sareng detektor gas kaduruk bebas ACTION atanapi modul terminal kontrol alarm calakan anu sanés pikeun ngawujudkeun dina situs atanapi manual jarak jauh / cut-off otomatis tina suplai gas sareng ngajamin kaamanan panggunaan gas.

    Ukuran klep solenoid gas rumah tangga nyaéta DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium tuang, awét dianggo sareng gampang dipasang.

  • GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232a Series Maneuh Gas Detektor

    GT-AEC2232Runtuyandetektor adopts desain modul hanca terpadu, kaasup dua bagian: modul detektor jeung modul sensor.Dua modul ngadopsi antarbeungeut digital standar anti-misplug, anu cocog pikeun swap panas dina situspingjeung ngagantian.detektor ngabogaan kacaangan tinggi LED tampilan konsentrasi real-time, sarta kadali jauh infra red bisa dipaké pikeun calibration dina situs.Teu perlu muka panutup salila calibration, sarta operasi téh basajan tur merenah.Hal ieu loba dipaké dina usaha leutik sarta sedeng-ukuran, kotamadya jeung urban gas.

  • JT-AEC2361a Series household combustible gas detector

    JT-AEC2361a Series rumah tangga detektor gas combustible

    AsDesain gaya bumi mart ngaoptimalkeun alarm gas rumah tangga kalayan fungsi anu langkung lengkep. Ieu's konfigurasi fléksibel tina fungsi kaluaran jeung ngalegaanWIFIfungsi komunikasi. Ieu chiji minuhan kabutuhan pamaké pikeun ngawas kasalametan lingkungan gas dapur jeung sagala rupa fungsi kaluaran, applicable ka grup, pausahaan jeung konsumén ahir.

  • BT-AEC2386 Portable Combustible Gas detector

    BT-AEC2386 Portabel detektor Gas kaduruk

    Tunggal portabel detektor gas combustible, desain tipe saku, gampang dibawa.NgagunakeunSénsor Honeywell,boga kinerja leuwih stabil.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.

  • AEC2302a Gas Detection Controller System

    AEC2302a Gas Deteksi Controller System

    Pangiriman sinyal A-Bus, jeungkamampuhan anti gangguan sistem kuatsarta fungsi wiring ongkos-efisien, install merenah tur efisien;

    Konséntrasi gas real-time (% LEL / ppm /% VOL) ​​panganteur monitoring atanapi panganteur tampilan waktu pikeun pilihan pamaké;

    Setélan gratis tina dua tingkat nilai alarem sareng tilu jinis ngareuwaskeun (naék / ragrag / dua tingkat);

    calibration otomatis, sarta tracing otomatis sepuh sensor;

    Ngawaskeun gagalna otomatis;leres nunjukkeun lokasi sareng jinis gagalna;

  • Gas Alarm Controller AEC2392a

    Gas Alarm Controller AEC2392a

    The 19 "kabinét standar 3U panel-dipasang struktur sadaya-logam bisa nyegah EMI / RFI gangguan.Kusabab desain kartu plug-in mandiri, kartu saluran pilihan, kartu kontrol master sareng kartu catu daya tiasa dianggo upami diperyogikeun pikeun nyetél sistem ngawaskeun gas dugi ka 1,000 lokasi titik;

    Kartu kontrol master dicirikeun ku tampilan LCD Cina sarta operasi menu karakter.Éta tiasa ngawas konsentrasi sistem, alarem sareng status gagalna.Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyetél sareng milarian sababaraha parameter.Éta tiasa nyetél waktos sistem, kisaran (% LEL, ppm sareng% VOL), tilu jinis alarem, konsentrasi alarem, kecap akses, sareng otorisasina operasi sareng milarian dugi ka 999 rékaman alarem sareng gagal sareng 100 rékaman ngamimitian / shutdown;

  • JT-AEC2363a Household Combustible Gas Detector

    JT-AEC2363a Detektor Gas Kaduruk Rumah Tangga

    Alarm gas rumah tangga anu sederhana sareng klasik kalayan fungsi sareng fokus anu sederhana.Hal ieu dipaké pikeun ngawas bocor gas di dapur.Kinerja ongkos tinggi, bisa minuhan pameseran terpusat skala badag grup urang, ngurangan biaya manajemén, sarta cocog pikeun agén pursuing kauntungan tinggi.

  • Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-closing Valve

    Z0.9TZ-15 Pipa Gas Self-tutup klep

    Klep nutup diri gas pipa mangrupikeun alat pamasangan anu dipasang di tungtung pipa gas tekanan rendah jero ruangan sareng dihubungkeun ka alat-alat gas jero ruangan ngalangkungan selang karét atanapi bellows logam.Nalika tekanan gas dina pipa leuwih handap atawa leuwih luhur ti nilai setting, atawawhen selang rusak, ragrag kaluar sarta ngabalukarkeun leungitna tekanan, éta bisa otomatis ditutup dina jangka waktu pikeun nyegah kacilakaan.Reset manual diperlukeun sanggeus ngungkulan.

  • BT-AEC2383b Portable Single Gas Detector

    BT-AEC2383b Detektor Gas Tunggal Portabel

    Éta mangrupikeun detektor gas portabel anu cocog pikeun pamariksaan patroli gas sareng operasi rumah tangga.Ieu leutik tur merenah pikeun staf mawa.Aya dua modeu inlet hawa: jinis difusi sareng jinis pompa.Digabungkeun sareng desain gooseneck, éta tiasa ngadeteksi bocor gas dina rohangan anu dipasrahkeun.

  • BT-AEC2387 Portable Single Gas Detector

    BT-AEC2387 Portabel Detektor Gas Tunggal

    Tunggal portabel toksik sarta detektor gas ngabahayakeun, desain tipe saku, warna oranyeu caang, kompak sareng terangpikeun dibawa.Isensor brand garis kahiji internasional kalawan kinerja leuwih stabilsarta bisa jadi ongecas batré ptional.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia, pabrik beusi & baja jeung UKM.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.

  • BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

    BT-AEC2688 Portabel Multi Gas Detektor

    The komposit detektor gas portabel bisa ngadeteksi rupa-rupa combustible, gas toksik sarta ngabahayakeun dina waktos anu sareng.Hal ieu loba dipaké dina gas urban, pétrokimia, beusi jeung metallurgy baja jeung industri lianna.Éta henteu ngan ukur ngagampangkeun pikeun staf pikeun nyandak panyalindungan pribadi, tapi ogé tiasa dianggo salaku alat pamariksaan dina situs.