banenr

produk

  • BT-AEC2386 Portable Combustible Gas detector

    BT-AEC2386 Portabel detektor Gas kaduruk

    Tunggal portabel detektor gas combustible, desain tipe saku, gampang dibawa.NgagunakeunSénsor Honeywell,boga kinerja leuwih stabil.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.

  • BT-AEC2383b Portable Single Gas Detector

    BT-AEC2383b Detektor Gas Tunggal Portabel

    Éta mangrupikeun detektor gas portabel anu cocog pikeun pamariksaan patroli gas sareng operasi rumah tangga.Ieu leutik tur merenah pikeun staf mawa.Aya dua modeu inlet hawa: jinis difusi sareng jinis pompa.Digabungkeun sareng desain gooseneck, éta tiasa ngadeteksi bocor gas dina rohangan anu dipasrahkeun.

  • BT-AEC2387 Portable Single Gas Detector

    BT-AEC2387 Portabel Detektor Gas Tunggal

    Tunggal portabel toksik sarta detektor gas ngabahayakeun, desain tipe saku, warna oranyeu caang, kompak sareng terangpikeun dibawa.Isensor brand garis kahiji internasional kalawan kinerja leuwih stabilsarta bisa jadi ongecas batré ptional.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia, pabrik beusi & baja jeung UKM.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.