banenr

produk

  • BT-AEC2386 Portable Combustible Gas detector

    BT-AEC2386 Portabel detektor Gas kaduruk

    Tunggal portabel detektor gas combustible, desain tipe saku, gampang dibawa.NgagunakeunSénsor Honeywell,boga kinerja leuwih stabil.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.

  • BT-AEC2383b Portable Single Gas Detector

    BT-AEC2383b Detektor Gas Tunggal Portabel

    Éta mangrupikeun detektor gas portabel anu cocog pikeun pamariksaan patroli gas sareng operasi rumah tangga.Ieu leutik tur merenah pikeun staf mawa.Aya dua modeu inlet hawa: jinis difusi sareng jinis pompa.Digabungkeun sareng desain gooseneck, éta tiasa ngadeteksi bocor gas dina rohangan anu dipasrahkeun.

  • BT-AEC2387 Portable Single Gas Detector

    BT-AEC2387 Portabel Detektor Gas Tunggal

    Tunggal portabel toksik sarta detektor gas ngabahayakeun, desain tipe saku, warna oranyeu caang, kompak sareng terangpikeun dibawa.Isensor brand garis kahiji internasional kalawan kinerja leuwih stabilsarta bisa jadi ongecas batré ptional.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia, pabrik beusi & baja jeung UKM.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.

  • BT-AEC2688 Portable Multi Gas Detector

    BT-AEC2688 Portabel Multi Gas Detektor

    The komposit detektor gas portabel bisa ngadeteksi rupa-rupa combustible, gas toksik sarta ngabahayakeun dina waktos anu sareng.Hal ieu loba dipaké dina gas urban, pétrokimia, beusi jeung metallurgy baja jeung industri lianna.Éta henteu ngan ukur ngagampangkeun pikeun staf pikeun nyandak panyalindungan pribadi, tapi ogé tiasa dianggo salaku alat pamariksaan dina situs.

  • BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

    BT-AEC2689 Series Handheld Laser Métana Telemeter

    BT-AEC2689 runtuyan laser métana telemeter adopts tunable laser spéktroskopi (TDLAS) téhnologi, nu jarak jauh bisa ngadeteksi leakage gas métana dina speed tinggi na akurat.Operator tiasa nganggo produk ieu pikeun langsung ngawas konsentrasi gas métana dina kisaran anu katingali (jarak uji efektif ≤ 150 méter) di daérah anu aman.Éta tiasa pinuh ningkatkeun efisiensi sareng kualitas pamariksaan, sareng ngadamel pamariksaan di daérah khusus sareng bahaya anu henteu tiasa diaksés atanapi sesah dihontal sareng aman, anu nyayogikeun genah anu hadé pikeun pamariksaan kaamanan umum.Produkna gampang dioperasikeun, réspon gancang sareng sensitipitas luhur.Utamana dianggo di daérah sapertos saluran pipa distribusi gas kota, stasiun pangaturan tekanan, tangki panyimpen gas, stasiun ngeusian gas, gedong padumukan, industri pétrokimia sareng tempat-tempat sanés anu tiasa kabocoran gas.

  • GT-AEC2536 cloud bench laser methane detector

    GT-AEC2536 bangku awan detektor métana laser

    Detektor métana laser awan mangrupikeun generasi énggal parangkat anu ngahijikeun ngawaskeun ledakan-bukti sareng deteksi gas.Bisa ngawas konsentrasi gas métana sabudeureun stasion pikeun lila, otomatis, visually tur jarak jauh, sarta nyimpen jeung nganalisis data konsentrasi dicandak ti monitoring.Nalika konsentrasi gas métana abnormal atanapi tren robah dideteksi, sistem bakal masihan peringatan, managers umumna kudu nyandak rencana disusun nungkulan eta.