banenr

produk

  • Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-closing Valve

    Z0.9TZ-15 Pipa Gas Self-tutup klep

    Klep nutup diri gas pipa mangrupikeun alat pamasangan anu dipasang di tungtung pipa gas tekanan rendah jero ruangan sareng dihubungkeun ka alat-alat gas jero ruangan ngalangkungan selang karét atanapi bellows logam.Nalika tekanan gas dina pipa leuwih handap atawa leuwih luhur ti nilai setting, atawawhen selang rusak, ragrag kaluar sarta ngabalukarkeun leungitna tekanan, éta bisa otomatis ditutup dina jangka waktu pikeun nyegah kacilakaan.Reset manual diperlukeun sanggeus ngungkulan.