banner

warta

Kalayan palaksanaan industri 4.0 sareng dilakukeun di Cina 2025, otomatisasi industri parantos janten tren pangembangan perusahaan.Dina raraga minuhan paménta angkatan produk konvensional parusahaan jeung produk ngaropéa fléksibel, dina hidayah ti departemén téhnologi sarta gawé babarengan aktif rupa departemén, produksi ieu laun ngembang nuju automation.

Produk detektor parantos robih tina cara asli nyandak sareng nempatkeun sacara manual, ngadorong manual sareng uji offline kana mode produksi jalur perakitan pikeun ngirangan omzet produk sababaraha kali.Dina bagian test, digabungkeun jeung sistem test dikembangkeun ku Anxun kontrol calakan, deteksi online produk geus sadar, standarisasi produksi geus laun sadar, sarta aman, stabil sarta merenah atmosfir produksi geus dijieun.Dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, siklus produksi produk parantos disingkat sareng efisiensi produksi produk parantos ningkat pisan.

1

Dina raraga minuhan paménta urutan jualan produk controller di mangsa nu bakal datang, garis produksi controller geus robah dina dasar garis aya, ti garis sirkular aslina kana garis dua sisi, sarta baki dipulangkeun ku cara sprocket pikeun ngawujudkeun plat otomatis nyokot tur ngirim, ku kituna pikeun ngaronjatkeun kapasitas processing maksimum produksi.Pikeun perusahaan multi-rupa, sedeng jeung leutik lingkungan produksi angkatan, sajaba perlu pikeun garis produksi otomatis pikeun minuhan pesenan bets, garis produksi fléksibel ogé pohara penting.

Parabot inspeksi standar sepuh otomatis hareup-tungtung anu diimpor bakal ngagentos mode produksi hareup-tungtung diskrit anu tos aya.72 rak sepuh teu ngan bisa minuhan kaperluan produksi masal, tapi ogé ngawujudkeun kustomisasi tunggal pesenan husus.Nganggo sistem terpadu anu dikembangkeun ku Xun Zhifu, ngahubungkeun data MES, sistem PLC, platform kartu prosés sareng antarmuka sistem u9, digabungkeun sareng parangkat lunak sareng hardware anu dipasang produk, sepuh, kalibrasi sareng pamariksaan leres-leres terintegrasi pikeun ngawujudkeun otomatisasi sadaya prosés. tina parabot.