banner

warta

The 21st Cina International Perminyakan jeung Téhnologi Pétrokimia jeung Equipment Pameran ieu grandly dibuka 8 Agustus nepi ka 10 Agustus di Beijing • Cina International Exhibition Center (Aula Anyar).Wewengkon paméran ngahontal 100.000 méter pasagi sarta ampir 1.800 pausahaan milu dina pameran.
Dina waktu nalika standar nasional GB50493-2019 "Pétrokimia combustible gas sarta deteksi gas beracun jeung standar design alarem" téh rék dilaksanakeun pinuh, Salaku salah sahiji unit milu tina standar nasional, AKSI resmi dibuka solusi standar nasional anyar jeung muncul dina 21st Cina International Perminyakan jeung téhnologi pétrokimia jeung alat paméran, nu grandly dibuka di Beijing.Jeung AKSI boga leuwih ti 20 taun présipitasi yayasan industri dina widang monitoring kaamanan gas, produk diumumkeun dina paméran ieu geus dibuka solusi standar nasional anyar pikeun pangeboran minyak jeung gas jeung produksi, gudang minyak jeung gas jeung transportasi, pemurnian minyak jeung gas. , sarta jualan minyak jeung gas.Salian detektor gas tetep konvensional, alarem gas sareng produk detektor gas portabel, produk ogé ngenalkeun instrumen telemétri laser genggam, telemeter gas métana laser handheld, detektor gas métana laser linier desktop awan, sistem ngawaskeun kaamanan, pengontrol alarem gas, platform jasa pinter. , jsb.
Dina kaayaan kakurangan chip di dunya, ACTION nunjukkeun yén sénsor anu diproduksi ku sorangan parantos diakui sacara unanimously ku sémah.Salian semikonduktor konvensional sareng durukan katalitik, munculna sénsor infra red sareng sénsor laser sacara mandiri anu diproduksi ku perusahaan urang pasti aya dorongan pikeun ngawaskeun kaamanan gas domestik.
Dina paméran ieu, parusahaan urang ieu kacida muji ku datang jeung suppliers.Urang terus taat kana interpretasi brand "kaamanan, reliabilitas jeung amanah" jeung kawijakan kualitas "téhnologi profésional ngabalukarkeun kaamanan, perbaikan kontinyu jaminan reliabilitas, inovasi sustainable ngajadikeun konsumén ngarasa leuwih wareg! ", Ku kituna nyadiakeun pamaké kalawan luhur. kualitas sareng produk deteksi gas anu aman.Sarta jadi ahli ngarah dina widang aplikasi gas aman di dunya.


waktos pos: Oct-11-2021