banner

warta

ACTION Anyar Diluncurkeun Alarm Bocor Gas Komérsial BebasAEC2335 Élpiji & Detéktor Gas Alam pikeun Dapur sareng Réstoran Komersial

Mimiti tanggal 12 Nopémber 2021, Biro Perumahan sareng Pangwangunan Désa Perkotaan ngaluarkeun béwara ngeunaan Penguatan Salajengna dina manajemén kaamanan panggunaan gas (saterusna disebut bewara).Bewara meryogikeun yén sadaya pangguna industri, komérsial sareng karaharjaan (perusahaan, mall balanja, katering, rumah sakit, sakola, kantin sareng panti jompo, jsb.) di kota kedah ngarancang sareng masang.alarm leakage gas komérsial, valves Cicing-off otomatis tur ngagunakeun gas stainless steel corrugated logam pipa fléksibel pikeun nyambungkeun kompor (ogé katelah "tilu sapotong set alat panyalindungan kaamanan"), disebutkeun aranjeunna moal ditarima tur disadiakeun.

Salaku kawijakan diterbitkeun pikeun nyorong a "Dapur komérsial anu langkung aman", beuki loba propinsi dibukaAlarm Bocor Gas Komérsialrevolusi.Aksi Chengdu gancang ngagentos produk anu henteu patuh dina pasaran.Bellows aya sababaraha kasus anu urang lakukeun nembe.

1 2

Pikeun konsumén silinder elpiji, kami ogé nyayogikeun solusi sareng klep solenoid elpiji khusus pikeun nyambungkeun sarengAlarm Bocor Gas Komérsial BebasAEC2335.Konsumén pisan wareg jeung pangaruh alus teuing dina aplikasi.3 4

 

Janten upami anjeun mangrupikeun tanggung jawab réstoran komérsial, pikeun mastikeun kasalametan para nasabah & karyawan anjeun.Nyarankeun sadayana anjeun kedah ngagentos sapertos kitualarm leakage gas komérsial!

Didatangan Kami di - www.actiongasdetector.com
Nelepon kami di - +86 12-8156-3097
Drop us your query at info@actiongasdetector.com ; shonna@actiongasdetector.com

 


waktos pos: Apr-22-2022