banner

Solusi Gas Industri

ACTION ngabdikeun diri pikeun nyayogikeun solusi deteksi gas anu paling aman sareng paling efektif pikeun prosedur sapertos pertambangan minyak sareng gas, pemurnian minyak bumi, pagawean minyak bumi, perawatan gas alam, sareng neundeun sareng transportasi minyak & gas dina industri minyak bumi sareng gas alam.Parangkat lunak ngumpulkeun data perusahaan-sisi hareup tiasa ngumpulkeun sababaraha jinis data sensor ku cara kasadaran data.Lajeng data dikumpulkeun diolah mimitina dina alat transmisi IoT sarta dikirim ka database sentral via gateway IoT.Tungtungna, aranjeunna diolah sareng ditampilkeun dina peta GIS atanapi ngalangkungan fungsi anu sanés di tengah.

Dina raraga ngamangpaatkeun pinuh ku nilai data jeung platform nu, aplikasi ka sisi calakan mobile, kaasup ios sarta platform Android, anu salajengna dimekarkeun sangkan platform nu lumaku pikeun leuwih terminal sarta nyadiakeun layanan leuwih merenah tur berharga ka konsumén.Solusi sareng produk parantos suksés dilarapkeun ka konsumén di handap ieu:

Taxinan Oilfield, Xinjiang Tuha Oilfield, Tarim Oilfield, Karamay Oilfield, Shaanxi Changqing Oilfield, He'nan Puyang Oilfield, PetroChina Southwest Oil and Gas Cabang, PetroChina West China Administration Bureau, Qinghai Oilfield, Liaohe Oilfield, Panjin Petrochemical, Yankuang Coal Chemical, Yitai Grup sareng Shanxi Luan, jsb.

▶ Sistim deteksi gas bisa némbongkeun manajemén terpusat kuat tur kamampuhan kontrol zone ngaliwatan setelan sistem;

▶ Sistem tiasa ngawujudkeun komunikasi antara komputer host sareng seueur pangendali alarem;

▶ Sistem tiasa ngawas sareng ngatur status peralatan kapasitas ageung sacara intensif;

▶ Sistem tiasa ngawas data konsentrasi sareng status alat dina sadaya lapisan kontrol gas di sadaya daérah sacara real-time;

▶ Sistem ieu gaduh antarmuka operasi grafis mesin-manusa anu ramah anu tiasa nunjukkeun alat-alat dina sadaya lapisan kontrol gas di sadaya daérah dina bentuk diagram aliran;

▶ Sistim nu bisa ngawujudkeun manual / otomatis kaluaran sinyal kadali jauh jeung jauh mimiti / eureun kadali parabot kontrol éksternal di lapisan kontrol alarem di sakabeh wewengkon;

▶ Sistem ieu gaduh tempoan data sacara real-time sareng data sajarah sareng panyimpen inpormasi sareng fungsi milarian.Data sareng inpormasi kalebet konsentrasi gas, inpormasi alarem sareng inpormasi kagagalan;

▶ Sistim ieu ogé boga real-time / data sajarah jeung Listing informasi sarta fungsi pilarian kurva kitu ogé data sajarah jeung laporan informasi exporting sarta fungsi percetakan;

▶ Pamaké operasi dikokolakeun ngaliwatan otoritas multi-tingkat pikeun ngajamin manajemén hirarki sistem sareng operasi anu aman;

▶ Sistem tiasa ngawujudkeun komunikasi nirkabel sareng lapisan kontrol gas zonal;

▶ Sistemna ngagaduhan pungsi ngaleupaskeun wéb online.Komputer séjén bisa nganjang sistem ngaliwatan webpages pikeun ngawujudkeun simultaneous ngawaskeun multi-komputer.


waktos pos: Sep-15-2021