banner

Solusi Gas Suluh

ACTION devotes sorangan pikeun nyadiakeun solusi sistem kaamanan gas suluh urban dipercaya, nu utamana dilarapkeun ka stasiun gas 'ngajalankeun ngawaskeun (compressors, dryers sarta panels kontrol runtuyan) jeung sistem ngawaskeun kaamanan (sistem ngawaskeun kaamanan gas stasiun CNG ', leakage gas suluh. monitoring, sistem alarming seuneu jeung video monitoring).Sistem ieu henteu ngan ukur tiasa ngawas sareng ngatur jalan anu aman sareng otomatis sadayana SPBU tapi ogé ngadukung pangiriman data kalayan struktur B / S sareng C / S.Éta jarak jauh tiasa ngawas produksi sareng operasi SPBU dina server pangiriman tingkat perusahaan.Solusi sareng produk parantos suksés dilarapkeun ka konsumén di handap ieu:

Cina Urban Suluh Gas, Cina Sumberdaya Gas, Towngas, enn, Kunlun Gas, Xinjiang Gas, PetroChina Sichuan Dijual Cabang, SINOPEC Sichuan Dijual Cabang, PetroChina Urumchi Dijual Cabang, SINOPEC Zhejiang Dijual Cabang, Datong Batubara Tambang Grup, CR Real Estate, Vanke Real Estate, BRC, Zhonghai International, Longfor Real Estate, Hutchison Whampoa sareng Capital Land.

▶ Sistem ngawaskeun jaringan alarm gas rumah tangga tiasa ngawujudkeun manajemén terpusat intelijen dina kaayaan gas dina lapisan anu diaksés (warga zonal) sareng ngawaskeun terpusat 24-jam anu teu kaganggu sapanjang taun.

▶ Alarm rumah tangga ACTION tiasa ngirimkeun data ka DRMP (platform monitoring jarak jauh alat) ngaliwatan mode komunikasi GPRS.Ku kituna kaamanan gas rumah tangga aya dina pangawasan profésional 24 jam sapoé.

▶ Nalika inpormasi alarem némbongan, sistem ngawaskeun alarem gas rumah tangga bakal masihan ajakan sacara otomatis sareng posisikeun alarm sacara akurat sareng gancang supados jalma-jalma anu aya hubunganana tiasa ngadamel alarm tepat waktu.

▶ Salaku alat deteksi dina sistem ngawaskeun alarem gas rumah tangga ngadeteksi bahaya dina situs, éta tiasa masihan alarem ngaliwatan platform manajemén sistem sarta masihan pesen pondok pikeun ngingetkeun jalma patali pikeun ngaleungitkeun bahaya.

▶ Pamaké tiasa ngaunduh APP kanggo nganggo terminal sélulér pikeun ngawas kaayaan alat-alat jalan.

▶ Sistemna gaduh biaya pamakean anu murah sareng tiasa dipasang kalayan gampang.


waktos pos: Sep-15-2021