banner

Urban Utiliti Torowongan Gas Alarm Solusi

Pemantauan torowongan utiliti sareng solusi anu ngareureuwas nyaéta sistem kontrol anu lengkep.Kusabab sistem téknis tina sababaraha sistem béda-béda sareng sababaraha standar anu diadopsi, sistem ieu sesah janten cocog sareng saling nyambungkeun.Pikeun ngajantenkeun sistem ieu cocog, henteu ngan ukur tungtutan dina hal ngawaskeun lingkungan sareng peralatan, komunikasi sareng inpormasi géo, tapi ogé tungtutan ngawaskeun grafis anu aya hubunganana sareng pre-warning bencana & kacilakaan sareng perlindungan kaamanan, ogé integrasi sareng sistem pendukung. (sapertos sistem alarming sareng aksés panto) sareng hubungan sareng sistem siaran kedah dipertimbangkeun.Ku alatan éta, masalah informasi pulo terasing, disababkeun ku sistem hétérogén, pasti bakal muncul dina prosés interkonéksi solusi ieu.

Leyuran ieu ngadalikeun faktor inti pikeun gancang, flexibly tur bener ngartos (- ramalan) jeung ngajawab (- ngamimitian alat kaamanan atawa méré alarm) kaayaan unsafe tina kabiasaan manusa unsafe jeung hal sarta faktor lingkungan unsafe sahingga pikeun ngajamin kaamanan intrinsik torowongan utiliti.

(1)Pikeun kaamanan tanaga: KTP personel, detéktor itinerant portabel sareng lokét deteksi tanaga dianggo pikeun ngadalikeun paripolah manusa anu teu aman supados patroli tiasa sadar manajemén visualisasi sareng personel anu teu relevan tiasa dicegah.

(2)Pikeun kaamanan lingkungan: stasion ngawaskeun multifungsi sareng sensor cerdas dianggo pikeun ngawas faktor lingkungan konci, sapertos suhu torowongan utiliti, kalembaban, tingkat cai, oksigén, H2S sareng CH4, sacara real-time pikeun ngatur, ngaidentipikasi. , meunteun sareng ngontrol sumber bahaya sareng ngaleungitkeun faktor lingkungan anu teu aman.

(3)Pikeun kaamanan alat: sensor calakan, méter sareng stasiun ngawaskeun multifungsi dianggo pikeun ngawujudkeun sensing online, ngareuwaskeun anu dikaitkeun, kadali jauh, paréntah sareng kiriman monitoring, drainase, ventilasi, komunikasi, pemadam kebakaran, alat-alat cahaya sareng suhu kabel sareng ngadamel aranjeunna dina kaayaan aman sadaya waktu.

(4)Pikeun kaamanan manajemén: mékanisme kaamanan sareng sistem manajemén pre-warning didamel pikeun ngawujudkeun visualisasi situs, masalah sareng masalah anu disumputkeun, ku kituna ngawujudkeun kasalahan enol dina hal manajemén, paréntah sareng operasi.Ku cara kieu, ukuran pancegahan dilaksanakeun, pre-warning tiasa dipasihkeun sateuacanna, sareng masalah anu disumputkeun tiasa dileungitkeun nalika aya dina pucukna.

Tujuan ngawangun torowongan utilitas perkotaan nyaéta pikeun ngawujudkeun otomatisasi dumasar kana manajemén inpormasi, ngajantenkeun intelijen nutupan sadayana operasi sareng prosés manajemén torowongan utiliti, sareng ngawujudkeun torowongan utilitas calakan terpadu kalayan manajemén efisien, hemat energi, aman sareng ramah lingkungan, kontrol. jeung operasi.


waktos pos: Sep-15-2021