banenr

produk

  • BT-AEC2689 Series Handheld Laser Methane Telemeter

    BT-AEC2689 Series Handheld Laser Métana Telemeter

    BT-AEC2689 runtuyan laser métana telemeter adopts tunable laser spéktroskopi (TDLAS) téhnologi, nu jarak jauh bisa ngadeteksi leakage gas métana dina speed tinggi na akurat.Operator tiasa nganggo produk ieu pikeun langsung ngawas konsentrasi gas métana dina kisaran anu katingali (jarak uji efektif ≤ 150 méter) di daérah anu aman.Éta tiasa pinuh ningkatkeun efisiensi sareng kualitas pamariksaan, sareng ngadamel pamariksaan di daérah khusus sareng bahaya anu henteu tiasa diaksés atanapi sesah dihontal sareng aman, anu nyayogikeun genah anu hadé pikeun pamariksaan kaamanan umum.Produkna gampang dioperasikeun, réspon gancang sareng sensitipitas luhur.Utamana dianggo di daérah sapertos saluran pipa distribusi gas kota, stasiun pangaturan tekanan, tangki panyimpen gas, stasiun ngeusian gas, gedong padumukan, industri pétrokimia sareng tempat-tempat sanés anu tiasa kabocoran gas.

  • GT-AEC2536 cloud bench laser methane detector

    GT-AEC2536 bangku awan detektor métana laser

    Detektor métana laser awan mangrupikeun generasi énggal parangkat anu ngahijikeun ngawaskeun ledakan-bukti sareng deteksi gas.Bisa ngawas konsentrasi gas métana sabudeureun stasion pikeun lila, otomatis, visually tur jarak jauh, sarta nyimpen jeung nganalisis data konsentrasi dicandak ti monitoring.Nalika konsentrasi gas métana abnormal atanapi tren robah dideteksi, sistem bakal masihan peringatan, managers umumna kudu nyandak rencana disusun nungkulan eta.