banenr

produk

AEC2232bX Series Toksik & Detektor Gas kaduruk

Katerangan pondok:

Runtuyan detéktor ieu ngadopsi desain modul fungsional terpadu, anu cocog pikeun swapping panas dina situsjeungngagantian.Éta tiasa dilengkepan ku sababaraha jinis sénsor, sapertos sénsor katalitik, sénsor semikonduktor, sénsor éléktrokimia, sénsor infra red (IR), sénsor fotoion (PID), sareng sajabana sareng tiasa ngadeteksi rupa-rupa konsentrasi gas beracun sareng kaduruk (ppm/% LEL /%VOL) di tempat.detektor ngabogaan ciri kombinasi fléksibel, gancang jeung gampang ngagantian, kinerja stabil, konsistensi alus, sensitipitas tinggi, konsumsi kakuatan low, sababaraha outputs jeung métode deteksi pilihan.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, apoték, baja, tutuwuhan industri husus jeung tempat séjén kalawan gas combustible atawa toksik sarta ngabahayakeun.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1)4 ~ 20mSinyal standar, ngadukung protokol HART

Desain lightweight, sistem tilu kawat (4 ~ 20)mSinyal standar, ngagunakeun sénsor impor merek garis kahiji, ngadukung protokol HART

2)Desain modul fungsional anu terintegrasi pisan

Modul sensor ngahijikeun sensor sareng sirkuit pangolahan, pikeun ngarengsekeun sadaya operasi data sareng switching sinyal detektor sacara mandiri.Fungsi pemanasan unikna ngalegaan kamampuan jasa suhu rendah detektor.Modul detektor kanggo catu daya, komunikasi sareng fungsi kaluaran;

3)Overlimit panyalindungan pikeun konsentrasi luhur

Dina hal overlimit gas konsentrasi luhur, modul sensor bisa motong catu daya otomatis.Deteksi jalan unggal 30s dugi konsentrasi normal sareng catu daya diteruskeun.Pungsi ieu bisa nyegah pangurangan umur jasa sénsor disababkeun ku submerged dina gas konsentrasi luhur;

4)Antarbeungeut digital standar

Interfaces digital baku dipaké antara modul.Anti misplug pin emas-plated anu alus pikeun ngagantian colokan panas dina situs;

5)Kombinasi fléksibel sareng sababaraha modeu kaluaran

Sababaraha modul detektor jeung sababaraha jenis modul sensor bisa digabungkeun flexibly pikeun ngabentuk detéktor kalawan fungsi kaluaran husus sarta lumaku pikeun target béda papanggih tungtutan ngaropéa konsumén ';

6)Ngaganti sénsor sagampang ngagentos bohlam

modul sénsor pikeun gas béda jeung rentang bisa diganti kalawan bébas.Taya calibration diperlukeun sanggeus ngagantian.Hartina, detektor bisa maca data calibrated ex-pabrik tur dianggo langsung.Ku cara kieu, produk ngagaduhan umur jasa anu langkung panjang.Samentara éta, deteksi calibration bisa dipigawé kalayan gampang dina situs béda, Ngahindarkeun prosés ngabongkar pajeulit jeung hésé calibration on-situs sarta ngurangan ongkos pangropéa engké.;

7)Dina situs tampilan konsentrasi LED, sarta diversified mode calibration

Sorot LED tampilan konsentrasi real-time, kalawan jarak visual leuwih tebih tur lega tur sudut, lumaku pikeun syarat lingkungan industri;detektor bisa diatur / calibrated dina cara béda, kayaning ku kenop atawa ku hiji IR jauh controller atawa bar magnét, sarta éta gampang pikeun beroperasi;

8)Desain ledakan-buktina

Epanutupanana produk ieu dijieunna tina aluminium tuang atawa bahan stainless steel sarta ledakan buktina kelas ngahontalExd II CT6 Gb.

Karakteristik Parameter Produk

sénsor pilihan

Pembakaran katalitik, Semikonduktor, Éléktrokimia, Sinar Infrabeureum (IR), Photoion (PID)

Modeu sampling

Sampling diffusive

tegangan operasi

DC24V±6V

Kasalahan alarem

Gas kaduruk

± 3% LEL

Kasalahan indikasi

Gas kaduruk

± 3% LEL

 

gas ngabahayakeun sareng ngabahayakeun

Nilai setelan alarem ± 15%, O2: ± 1,0% VOL

 

gas ngabahayakeun sareng ngabahayakeun

± 3% FS ( gas beracun sareng ngabahayakeun, ± 2% FS (O2)

Konsumsi kakuatan

3W(DC24V

Jarak transmisi sinyal

≤1500m(2,5 mm²

Rentang pencét

86kPa106kPa

Rentang asor

≤93%RH

Kelas buktina ledakan

ExdⅡCT6

Kelas panyalindungan

IP66

panganteur listrik

NPT3/4" benang internal

Bahan cangkang

tuang aluminium atanapi stainless steel

Suhu operasi

Pembakaran katalitik, Semikonduktor, Sinar Infrabeureum (IR): -40 ℃~+70 ℃;Éléktrokimia: -40 ℃~+50 ℃ ; Photoion (PID):-40~+60 ℃

Modeu transmisi sinyal pilihan

1) A-BUS+fsistem beus urangsinyaljeung outputs kontak tina dua sét relays

2) Tilu-kawat (4~20)mA sinyal baku sarta outputs kontak tina tilu sét relays

Catetan:

(4 ~ 20) sinyal baku mA nyaéta {résistansi beban maksimum:250Ω(18VDC~20VDC),500Ω(20VDC~30VDC)}

Tsinyal relay nyaeta {alarm relay pasip normally muka kaluaran kontak;sesar relay pasip ilaharna katutup kaluaran kontak (kapasitas kontak: DC24V / 1A)}

Konsentrasi alarem

Nilai setelan alarem pabrik béda alatan sénsor béda, konsentrasi alarem bisa diatur wenang dina rentang pinuh, mangga konsultasi

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami