banenr

produk

  • AEC2302a Gas Detection Controller System

    AEC2302a Gas Deteksi Controller System

    Pangiriman sinyal A-Bus, jeungkamampuhan anti gangguan sistem kuatsarta fungsi wiring ongkos-efisien, install merenah tur efisien;

    Konséntrasi gas real-time (% LEL / ppm /% VOL) ​​panganteur monitoring atanapi panganteur tampilan waktu pikeun pilihan pamaké;

    Setélan gratis tina dua tingkat nilai alarem sareng tilu jinis ngareuwaskeun (naék / ragrag / dua tingkat);

    calibration otomatis, sarta tracing otomatis sepuh sensor;

    Ngawaskeun gagalna otomatis;leres nunjukkeun lokasi sareng jinis gagalna;

  • Gas Alarm Controller AEC2392a

    Gas Alarm Controller AEC2392a

    The 19 "kabinét standar 3U panel-dipasang struktur sadaya-logam bisa nyegah EMI / RFI gangguan.Kusabab desain kartu plug-in mandiri, kartu saluran pilihan, kartu kontrol master sareng kartu catu daya tiasa dianggo upami diperyogikeun pikeun nyetél sistem ngawaskeun gas dugi ka 1,000 lokasi titik;

    Kartu kontrol master dicirikeun ku tampilan LCD Cina sarta operasi menu karakter.Éta tiasa ngawas konsentrasi sistem, alarem sareng status gagalna.Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyetél sareng milarian sababaraha parameter.Éta tiasa nyetél waktos sistem, kisaran (% LEL, ppm sareng% VOL), tilu jinis alarem, konsentrasi alarem, kecap akses, sareng otorisasina operasi sareng milarian dugi ka 999 rékaman alarem sareng gagal sareng 100 rékaman ngamimitian / shutdown;

  • AEC2301a A-Bus signal Gas Leak Alarm Controller

    AEC2301a A-Beus sinyal Gas Bocor Alarm Controller

    Opat sét transmisi loop beus, 256 titik ngawaskeun, sistem kuat kamampuhan anti gangguan, manajemén partisi, wiring ongkos-efisien, instalasi merenah tur efisien;

    7 "LCD warna leres resolusi luhur, sami sareng sistem operasi windows, operasi ménu anu gampang sareng éfisién, sacara real-time tampilan layar inpormasi alarem, inpormasi gagal, konsentrasi dina detéktor, jsb., jinis gas anu dipidangkeun dina basa Cina, setélan gratis posisi alarem, query sistem merenah tur pamaliharaan;

    Setélan bébas tina dua tingkat nilai alarem sarta tilu jenis alarming (rising / ragrag / dua-tingkat) pikeun ngaronjatkeun fungsi ngawaskeun sistem;

    Memori anu kuat: catetan sajarah ngeunaan 1,000 rékaman kagagalan panganyarna, 1,000 rékaman ngareureuwas sareng 100 rékaman ngamimitian / pareum, anu moal leungit upami aya gagalna listrik;

  • Gas Alarm Controller AEC2303a

    Gas Alarm Controller AEC2303a

    Transmisi sinyal beus, kamampuhan anti gangguan sistem kuat, wiring ongkos-efisien, instalasi merenah tur efisien;

    Konséntrasi gas real-time (% LEL) panganteur monitoring atawa panganteur tampilan waktu pikeun pilihan pamaké;

    Hiji-tombol mimiti pikeun commissioning sistem basajan tur merenah;

    Nyetél sacara bébas niléy alarem tina dua tingkat ngahariwangkeun dina rentang skala pinuh;

    calibration otomatis, sarta tracing otomatis sepuh sensor;

    Ngawaskeun gagalna otomatis;leres nunjukkeun lokasi sareng jinis gagalna;

  • AEC2305 Small Capacity Gas Alarm Controller

    AEC2305 Kamampuh Leutik Gas Alarm Controller

    Pangiriman sinyal beus (S1, S2, GND jeung + 24V);

    Pintonan konsentrasi waktos nyata atanapi tampilan waktos, pikeun ngawaskeun gas sareng uap anu tiasa kaduruk;

    calibration otomatis, sarta tracing otomatis sepuh sensor;

    Anti RFI / gangguan EMI;

    Dua tingkat alarming: alarem lemah sareng alarem tinggi, kalawan nilai alarem adjustable;

    Ngolah sinyal alarem ngagaduhan prioritas tibatan ngolah sinyal gagal;

    Ngawaskeun gagalna otomatis;leres nunjukkeun lokasi sareng jinis gagalna;

  • Gas Alarm Controller AEC2393a

    Gas Alarm Controller AEC2393a

    The 19 "standar 3U panel-dipasang rak sadaya-logam ngabogaan slideway design plug-in di unggal channel;instalasi kabinét 3U baku dicirikeun ku instalasi gampang, volume leutik (73% tina AEC2392a) jeung anti EMI / gangguan RFI;

    Kartu kontrol master sareng kartu saluran diatur nyalira tapi gaduh fungsi tampilan sinkron.Kalayan layar tampilan Cina LCD ageung, kartu kontrol master tiasa ngawujudkeun operasi ménu Cina ogé tampilan sareng operasi anu langkung gancang sareng gampang;

    Kartu saluran tiasa dianggo sacara mandiri dina menu anu mandiri.Ku kituna, gagalna kartu kontrol master atawa gagalna kartu channel sejenna moal boga dampak dina ngawaskeun gas kartu channel normal ';

    Kartu saluran bisa nampa sinyal 4-20mA atawa input sinyal nilai switching tur disambungkeun jeung sagala rupa alat, kaasup detéktor gas combustible, detéktor gas toksik sarta picilakaeun, detéktor oksigén, detéktor seuneu, haseup / detéktor panas sarta tombol alarming manual, jsb;

  • Gas Alarm Controller AEC2392b

    Gas Alarm controller AEC2392b

    Minuhan kabutuhan nyambungkeun standar 4-20mA detéktor sinyal ayeuna di 1-4 lokasi titik;

    Kalayan ukuran anu alit, produkna tiasa dipasang dina témbok.Dua sét atawa leuwih bisa dipasang samping ku samping pikeun minuhan tungtutan customer pikeun lokasi titik leuwih (tembok ningkatna 8, 12, 16 atawa leuwih lokasi titik bisa direalisasikeun ngaliwatan kombinasi gapless);

    Ngawaskeun sareng ningalikeun konsentrasi waktos nyata (%LEL, 10-6,%VOL) ogé ngagentos sinyal nilai gas kaduruk, gas beracun sareng oksigén (standar nyaéta detektor gas anu tiasa kaduruk. Teu aya setélan anu diperyogikeun. Éta sayogi dianggo. sanggeus dipasang na electrified);

  • AEC2392a-BS/BM Gas Controller

    AEC2392a-BS / BM Gas Controller

    transmisi sinyal sistem tilu-kawat;témbok-dipasang casing;anti RFI / gangguan EMI;

    Produk ieu ngagaduhan penampilan anu saé sareng ukuran portabel, sababaraha alat tiasa dipasang dina témbok babarengan;

    Kartu kontrol master sareng kartu saluran diatur sacara misah sareng kalayan fungsi tampilan sinkron.Kartu kontrol master ngabogaan layar tampilan Cina LCD badag, tiasa operasi menu Cina, tampilan na beroperasi gancang sarta gampang;

    Sababaraha jinis kaluaran kartu saluran tiasa dianggo pikeun ngaitkeun alat kontrol éksternal dina situs.Ku ngagunakeun protokol komunikasi MODBUS baku, fungsi komunikasi RS485 bisa komunikasi jeung komputer host (misalna DCS/PLC/EDS/RTU, jsb);