banenr

produk

  • GT-AEC2232a Series Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232a Series Maneuh Gas Detektor

    GT-AEC2232Runtuyandetektor adopts desain modul hanca terpadu, kaasup dua bagian: modul detektor jeung modul sensor.Dua modul ngadopsi antarbeungeut digital standar anti-misplug, anu cocog pikeun swap panas dina situspingjeung ngagantian.detektor ngabogaan kacaangan tinggi LED tampilan konsentrasi real-time, sarta kadali jauh infra red bisa dipaké pikeun calibration dina situs.Teu perlu muka panutup salila calibration, sarta operasi téh basajan tur merenah.Hal ieu loba dipaké dina usaha leutik sarta sedeng-ukuran, kotamadya jeung urban gas.

  • AEC2232bX Series Toxic & Combustible Gas Detector

    AEC2232bX Series Toksik & Detektor Gas kaduruk

    Runtuyan detéktor ieu ngadopsi desain modul fungsional terpadu, anu cocog pikeun swapping panas dina situsjeungngagantian.Éta tiasa dilengkepan ku sababaraha jinis sénsor, sapertos sénsor katalitik, sénsor semikonduktor, sénsor éléktrokimia, sénsor infra red (IR), sénsor fotoion (PID), sareng sajabana sareng tiasa ngadeteksi rupa-rupa konsentrasi gas beracun sareng kaduruk (ppm/% LEL /%VOL) di tempat.detektor ngabogaan ciri kombinasi fléksibel, gancang jeung gampang ngagantian, kinerja stabil, konsistensi alus, sensitipitas tinggi, konsumsi kakuatan low, sababaraha outputs jeung métode deteksi pilihan.Hal ieu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, apoték, baja, tutuwuhan industri husus jeung tempat séjén kalawan gas combustible atawa toksik sarta ngabahayakeun.

  • GT-AEC2331a Industrial and commercial combustible gas detector

    GT-AEC2331a Industrial jeung detektor gas combustible komérsial

    Intelijen luhur sareng digitalisasi

    -kinerja tinggi téhnologi mikro-controller, idéntifikasi gagalna otomatis tur alarm otomatis, gas-konsentrasi tinggi leuwih panyalindungan wates;

    Ngan hiji ESN.Taya kode nelepon diperlukeun, ngurangan pajeulitna kodeu mencét manual;

    Kompensasi atenuasi kurva sensitipitas

    Téknologi perawatan parangkat lunak anu dipasang canggih, santunan atenuasi hirup jasa otomatis sareng sensitipitas luhur;

  • GT-AEC2335 AC220V Powered Fixed Gas Detector

    GT-AEC2335 AC220V Powered Maneuh Gas Detektor

    catu daya AEC220V

    Detektor ieu tiasa dianggo nalika nganggo listrik (220V).Biaya komprehensifna rendah.Cai mibanda fungsi controller + detektor, salaku sistem bebas;

    Modeu ngageter

    Alarm karungu-visual: alat keur ngagolakkeun alarming jeung indikator alarming;

    Deteksi konsentrasi waktos nyata

    Ngawas gas kaduruk dina wates handap ngabeledug di lingkungan industri jeung masihan alarm;

  • GT-AEC2338 Fixed Gas Detector

    GT-AEC2338 Detektor Gas Maneuh

    Desain modul fungsional anu terintegrasi pisan

    Modul fungsional terpadu diwangun ku dua bagian, nyaéta modul detektor sareng modul sensor.Antarbeungeut digital standar anti-misplug dianggo antara dua modul, saé pikeun ngagantian colokan panas dina situs;

    Konsentrasi alarem tiasa diatur sacara bébas dina rentang pinuh

    Konsentrasi alarem rendah sareng konsentrasi alarem anu luhur tiasa disetél sacara bébas dina rentang pinuh.Salaku konci dipaké pikeun calibration, nilai calibrated bisa diatur nurutkeun konsentrasi gas calibrated.Konsentrasi ditampilkeun ngaliwatan LCD sacara real-time.Kalibrasi dina situs ogé tiasa dilaksanakeun nganggo pangontrol jauh IR.Dina waktos calibration, teu perlu pikeun muka panutup.operasi téh gampang tur merenah;

  • GT-AEC2232bX-p Fixed Gas Detector

    GT-AEC2232bX-p Maneuh Gas Detektor

    Dipaténkeun sanyawa PID téhnologi deteksi gabungan

    Dina raraga ngaronjatkeun kahirupan sensor PID, hiji mode inovatif dual-sensor operasi gabungan diadopsi.Sinyal deteksi semikonduktor dipaké salaku sinyal awal detektor PID pikeun ngurangan waktu gawé tina sensor PID, jadi hirup jasa tina sensor PID bisa greatly ningkat (2-5 taun);

    Dipaténkeun rainproof jeung téhnologi dustproof

    Nu anyar multi-tujuan rainproof jeung panutup dustproof mere tinimbangan ka hujan jeung pencegahan lebu.Éta sacara efektif tiasa nyaring 99% najis sareng ngirangan kamungkinan blocking alat ngompa;

  • DT-AEC2531 Combustible Gas Monitoring Device for Underground Well Room

    DT-AEC2531 Alat ngawas Gas kaduruk pikeun Underground Sumur Room

    Dina prosés ngagunakeun gas alam, rupa-rupa alat sareng alat sapertos pipa, stasion gerbang, alat-alat pangaturan tekanan, sumur klep, jsb.Alat-alat suplai gas rumit ieu sareng jaringan pipa parantos nyababkeun seueur masalah pikeun manajemén perusahaan gas, khususna ngokolakeun sumur klep gas.Sumur klep gas tiasa nyababkeun kabocoran gas kusabab sepuh peralatan, lepat, sareng operasi personil anu teu leres.Nanging, pamariksaan manual tradisional hese buru-buru ka situs pikeun pangobatan anu efektif dina munggaran kusabab kapadetan pamariksaan sareng pangaruh pamariksaan.Sadaya ieu nyababkeun tantangan pikeun manajemén perusahaan gas.