banenr

produk

  • AEC2323 Explosion-proof Audible-visual Alarm

    AEC2323 Ledakan-buktina Alarm Karungu-visual

    The AEC2323 ngabeledug-bukti karungu-visual alarem mangrupakeun alarem karungu-visual leutik lumaku pikeun zone-1 jeung 2 wewengkon picilakaeun jeung kelas-IIA, IIB, IIC lingkungan gas ngabeledug jeung kelas suhu T1-T6.

    Produkna ngagaduhan pager stainless steel sareng kap lampu PC beureum.Hal ieu dicirikeun ku inténsitas tinggi, tahan dampak, sareng kelas tahan ledakan anu luhur.tube luminescent LED na dicirikeun ku sorotan, hirup layanan panjang sarta non-pangropéa.Kalawan G3 / 4 '' pipe thread (lalaki) desain panganteur listrik, leuwih gampang disambungkeun ka alat sejen pikeun méré alarm karungu-visual di situs bahaya.