banenr

produk

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve 副本

    DN15 Rumah Tangga Gas Solenoid klep 副本

    Klep tutup bocor gas ieu dianggo pikeun mareuman suplai gas upami aya kaayaan darurat.Hal ieu dicirikeun ku gancang cut-off, pangabisa segel alus, konsumsi kakuatan low, sensitipitas tinggi, Peta dipercaya, ukuranana leutik sarta pamakéan merenah.

    The valves solenoid bisa disambungkeun jeung hiji ACTION detektor gas combustible bebas atawa modul terminal kontrol alarem calakan séjén pikeun ngawujudkeun on-situs atawa manual jauh / cut-off otomatis suplai gas sarta ngajamin kaamanan pamakéan gas.

    Ukuran klep solenoid gas nyaéta DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium tuang, awét dianggo sareng gampang dipasang.

  • DN15 Household Gas Solenoid Valve

    DN15 Rumah Tangga Gas Solenoid klep

    klep solenoid gas rumah tangga DN15 ieu dipaké pikeun mareuman suplai gas bisi tina kaayaan darurat.Hal ieu dicirikeun ku gancang cut-off, pangabisa segel alus, konsumsi kakuatan low, sensitipitas tinggi, Peta dipercaya, ukuranana leutik sarta pamakéan merenah.

    Éta tiasa dihubungkeun sareng detektor gas kaduruk bebas ACTION atanapi modul terminal kontrol alarm calakan anu sanés pikeun ngawujudkeun dina situs atanapi manual jarak jauh / cut-off otomatis tina suplai gas sareng ngajamin kaamanan panggunaan gas.

    Ukuran klep solenoid gas rumah tangga nyaéta DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium tuang, awét dianggo sareng gampang dipasang.

  • JT-AEC2361a Series household combustible gas detector

    JT-AEC2361a Series rumah tangga detektor gas combustible

    AsDesain gaya bumi mart ngaoptimalkeun alarm gas rumah tangga kalayan fungsi anu langkung lengkep. Ieu's konfigurasi fléksibel tina fungsi kaluaran jeung ngalegaanWIFIfungsi komunikasi. Ieu chiji minuhan kabutuhan pamaké pikeun ngawas kasalametan lingkungan gas dapur jeung sagala rupa fungsi kaluaran, applicable ka grup, pausahaan jeung konsumén ahir.

  • JT-AEC2363a Household Combustible Gas Detector

    JT-AEC2363a Detektor Gas Kaduruk Rumah Tangga

    Alarm gas rumah tangga anu sederhana sareng klasik kalayan fungsi sareng fokus anu sederhana.Hal ieu dipaké pikeun ngawas bocor gas di dapur.Kinerja ongkos tinggi, bisa minuhan pameseran terpusat skala badag grup urang, ngurangan biaya manajemén, sarta cocog pikeun agén pursuing kauntungan tinggi.

  • Z0.9TZ-15 Pipeline Gas Self-closing Valve

    Z0.9TZ-15 Pipa Gas Self-tutup klep

    Klep nutup diri gas pipa mangrupikeun alat pamasangan anu dipasang di tungtung pipa gas tekanan rendah jero ruangan sareng dihubungkeun ka alat-alat gas jero ruangan ngalangkungan selang karét atanapi bellows logam.Nalika tekanan gas dina pipa leuwih handap atawa leuwih luhur ti nilai setting, atawawhen selang rusak, ragrag kaluar sarta ngabalukarkeun leungitna tekanan, éta bisa otomatis ditutup dina jangka waktu pikeun nyegah kacilakaan.Reset manual diperlukeun sanggeus ngungkulan.