banenr

produk

  • JT-AEC2361a Series household combustible gas detector

    JT-AEC2361a Series rumah tangga detektor gas combustible

    AsDesain gaya bumi mart ngaoptimalkeun alarm gas rumah tangga kalayan fungsi anu langkung lengkep. Ieu's konfigurasi fléksibel tina fungsi kaluaran jeung ngalegaanWIFIfungsi komunikasi. Ieu chiji minuhan kabutuhan pamaké pikeun ngawas kasalametan lingkungan gas dapur jeung sagala rupa fungsi kaluaran, applicable ka grup, pausahaan jeung konsumén ahir.

  • JT-AEC2363a Household Combustible Gas Detector

    JT-AEC2363a Detektor Gas Kaduruk Rumah Tangga

    Alarm gas rumah tangga anu sederhana sareng klasik kalayan fungsi sareng fokus anu sederhana.Hal ieu dipaké pikeun ngawas bocor gas di dapur.Kinerja ongkos tinggi, bisa minuhan pameseran terpusat skala badag grup urang, ngurangan biaya manajemén, sarta cocog pikeun agén pursuing kauntungan tinggi.