banenr

produk

DN15 Rumah Tangga Gas Solenoid klep 副本

Katerangan pondok:

klep solenoid gas rumah tangga DN15 ieu dipaké pikeun mareuman suplai gas bisi tina kaayaan darurat.Hal ieu dicirikeun ku gancang cut-off, pangabisa segel alus, konsumsi kakuatan low, sensitipitas tinggi, Peta dipercaya, ukuranana leutik sarta pamakéan merenah.

Éta tiasa dihubungkeun sareng detektor gas kaduruk bebas ACTION atanapi modul terminal kontrol alarm calakan anu sanés pikeun ngawujudkeun dina situs atanapi manual jarak jauh / cut-off otomatis tina suplai gas sareng ngajamin kaamanan panggunaan gas.

Ukuran klep solenoid gas rumah tangga nyaéta DN15 ~ DN25 (1/2 ″ ~ 1 ″), bahan aluminium tuang, awét dianggo sareng gampang dipasang.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Parameter téknis

Barang

Data

Jenis sedeng

Ngas alam, gas cair, gas batubara jieunan jeung gas non-korosif

tegangan dipeunteun

DC9V kapasitas ngurangan

Modeu gawé

Nbiasa dibuka

Diaméter drift

DN15

Waktosna dipotong

<0.3s

Tekanan gawé

50 kPa

Tekanan atmosfir

86 kPa~106kPa

Suhu lingkungan operasi

-10~+60

Kalembaban relatif

93%

Ledakan-buktinakelas

Exmb IIBT6Gb

Reset mode

Mreset taunan

Bahan klep

Csakumaha aluminium

Nyambungkeun benang

G1/2(awéwé)

Fitur Utama

Produk ieu dianggo pikeun motong suplai gas dina kaayaan darurat.Hal ieu dicirikeun ku gancang cut-off, pangabisa segel alus, konsumsi kakuatan low, sensitipitas tinggi, Peta dipercaya, ukuranana leutik sarta pamakéan merenah;

Éta tiasa dihubungkeun sareng detektor gas kaduruk bebas ACTION atanapi modul terminal kontrol alarem cerdas anu sanés pikeun ngawujudkeun dina situs atanapi manual jarak jauh / cut-off otomatis tina suplai gas sareng ngajamin kaamanan panggunaan gas..

Pamilihan Modél

Ngaran Produk

Modél

Modeu konduksi

Nyirian tambahan

Katerangan

klep solenoid gas rumah tangga

DN15

Tipe A B (hideung) Sebutkeun mode konduksi sareng warna nalika nempatkeun pesenan
Tipe C Y (konéng)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami