banner

Sajarah Pangwangunan

sajarah

Aksi Chengdu khusus dina desain mandiri, R&D, produksi, penjualan sareng pamasaran detektor gas, solusi sistem deteksi bocor gas, solusi sistem kontrol alarm gas.Garis produk nyertakeun langkung ti 30 model sapertos sistem pengendali gas, detektor gas tetep industri, detektor gas domestik sareng detektor gas portabel.
Aplikasi kalebet minyak bumi, kimia, metalurgi, pertambangan, beusi sareng baja, éléktronika, listrik, farmasi, tuangeun, kaséhatan médis, tatanén, gas, LPG, tank Septic, suplai cai sareng pembuangan, pemanasan, rékayasa kota, kaamanan bumi sareng kaséhatan, umum. wewengkon, perlakuan gas runtah, perlakuan limbah, sarta loba industri lianna.Sajumlah produk sareng téknologi parantos nampi patén-patén nasional sareng hak cipta parangkat lunak, sareng gaduh persetujuan CMC, CE, CNEX, NEPSI, HART sareng SIL2, jsb.

  • -2021-

    ·Kami salawasna dina jalan..

  • -2020-

    ·Industri 4.0 bengkel baku pikeun kaluaran taunan 15 juta MEMS sensor panalungtikan sarta pamekaran proyék ieu nempatkeun kana produksi.

  • -2019-

    ·Kéngingkeun Perusahaan Demonstrasi Integritas Propinsi Sichuan 2018; Kéngingkeun sertipikat kaanggotaan Asosiasi Gas Sichuan.

  • -2018-

    ·Ngadegkeun ulang taun ka-20 sareng ngayakeun hajatan anu témana "Kaamanan 20 Taun, Dipercanten Puluhan Taun".

  • -2017-

    ·Aksi-brand detektor gas calakan ieu ngaranna produk -brand kawentar di Propinsi Sichuan ku Pamaréntah Propinsi Sichuan Rahayat.

  • -2016-

    ·Pausahaan ieu dingaranan magang di luar kampus sareng pangkalan pelatihan pikeun lembaga pendidikan tinggi di Propinsi Sichuan.

  • -2015-

    ·Pausahaan ngagaduhan Sertipikat CMMI3; Diidentifikasi minangka pusat téknis perusahaan di Chengdu.

  • -2014-

    ·Kéngingkeun 2014 Excellent High-tech Enterprise.

  • -2013-

    ·Dibersihkeun aksés ku China Resources Gas sareng janten supplier anu layak.

  • -2012-

    ·Kéngingkeun Sertipikat Tingkat-ll Kualifikasi pikeun Desain sareng Konstruksi Téknik Seuneu; Pusat Panaliti Téknologi Teknik Detéksi Gas Chengdu didaptarkeun salaku pusat riset téknologi rékayasa tingkat kota.

  • -2011-

    ·Perusahaan janten salah sahiji sapuluh perusahaan IoT anu luar biasa di Chengdu; Dibersihkeun aksés ku CNOOC sareng janten supplier anu layak.

  • -2010-

    ·Janten diréktur Chengdu IoT Alliance;Dibersihkeun aksés ku enn sareng janten supplier anu layak.

  • -2009-

    ·Janten hiji supplier layak pikeun China Gas Procurement Website (reformasi shareholding na geus réngsé sarta parusahaan ieu diganti Chengdu Action Electronics Joint-Stock Co., Ltd dina taun anu sarua).

  • -2008-

    ·Pausahaan ieu diidentifikasi minangka perusahaan hi-tech tingkat nasional.

  • -2007-

    ·Kéngingkeun Panghargaan pikeun Kamajuan Ilmiah sareng Téknologi sareng nampi Sertipikat pikeun Usaha AAA-Kredit di Cina;Pausahaan ieu dibéré aksés ka SINOPEC jeung Energy Ahead Website sarta jadi hiji supplier layak.

  • -2006-

    ·Pausahaan ngaluluskeun perusahaan software sareng sertifikasi produk parangkat lunak sareng dipeunteun salaku "pembayar pajak ageung" di Zona Hi-tech, Chengdu.

  • -2005-

    ·Pausahaan ieu dipeunteun salaku "perusahaan dipercaya emphasizing kualitas sarta patuh kana aturan" ku Sichuan Quality sarta Téknis Supervision Information Center.

  • -2004-

    ·Pausahaan ieu dibiayaan ku National Innovation Fund.

  • -2003-

    ·Pausahaan ieu dipeunteun salaku perusahaan hi-tech ku Sichuan Propinsi Departemen Élmu sarta Téknologi.

  • -2002-

    ·Pausahaan janten perusahaan munggaran di kidul-kulon Cina anu lulus pamariksaan kaayaan pabrik pikeun persetujuan jinis.produk anyar kapanggih ditarima kana pamariksaan.

  • -1998-1999-

    ·Pausahaan nampi sertipikat Inspeksi ti China National Supervision and Test Center for Fire Electronic Product Quality sareng produk dijual ka Beijing.