banenr

produk

BT-AEC2386 Portabel detektor Gas kaduruk

Katerangan pondok:

Tunggal portabel detektor gas combustible, desain tipe saku, gampang dibawa.NgagunakeunSénsor Honeywell,boga kinerja leuwih stabil.Hal ieu loba dipaké ku pamaké gas suluh urban,pétrokimia.Patrolers atanapi operator dina situs mawa produk ieu sareng aranjeunna nalika aranjeunna patroli lingkungan atanapi nganggo produk ieu pikeun panyalindungan pribadi.

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Titik Penjualan Produk

1) Awak kompak: awak hampang turleutik, gampang dibawa, sarta bisa disimpen dina saku atawa pin kana dada pikeun ngaleupaskeun duanana leungeun;

2)LCDtampilan: real-time tampilan konsentrasi gas, intuisi ngartos kaayaan, konsentrasi sarta informasi sejenna tina gas diukur;

3)Basajanngoperasikeunion: Desain tombol tunggal, gampang beroperasi, basajan tur merenah;

4) Rupa-rupa jenis alarem: lampu indikator alarm, alat keur ngagolakkeun buzzer, tampilan layar indikasi alarem jeung geter alarem;

5) batré litium Rechargeable: eta tiasa dianggo terus pikeun leuwih ti 8h sanggeus ngecas.

Karakteristik Parameter Produk

Gas anu tiasa dideteksi Gas kaduruk
Modeu deteksi Dimut
waktos respon 12s(t90
tegangan operasi DC3.7V/1500mAH
Jam gawé kontinyu 8h
Kelas buktina ledakan Ex dib IIC T4 Gb
Kelas panyalindungan IP66
Suhu operasi -25℃~+55
Bahan Pelastis
Diménsi beurat L×W×H: 107,5×59.5×54 mm,165g

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami