banenr

produk

AEC2305 Kamampuh Leutik Gas Alarm Controller

Katerangan pondok:

Pangiriman sinyal beus (S1, S2, GND jeung + 24V);

Pintonan konsentrasi waktos nyata atanapi tampilan waktos, pikeun ngawaskeun gas sareng uap anu tiasa kaduruk;

calibration otomatis, sarta tracing otomatis sepuh sensor;

Anti RFI / gangguan EMI;

Dua tingkat alarming: alarem lemah sareng alarem tinggi, kalawan nilai alarem adjustable;

Ngolah sinyal alarem ngagaduhan prioritas tibatan ngolah sinyal gagal;

Ngawaskeun gagalna otomatis;leres nunjukkeun lokasi sareng jinis gagalna;

Detektor gas ACTION mangrupikeun alat anu dirojong OEM & ODM sareng alat dewasa anu leres, diuji lami dina jutaan proyék domestik sareng luar negeri ti saprak 1998!Entong ragu ninggalkeun patarosan anjeun di dieu!


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi Téknis

tegangan operasi AC176V~AC264V (50Hz±1%)
Konsumsi kakuatan ≤10W (teu kaasup alat-alat pendukung)
Kaayaan lingkungan pikeun operasi hawa 0 ℃~+40 ℃, kalembaban relatif ≤93% RH
Pangiriman sinyal sistem opat beus (S1, S2, +24V jeung GND)
Jarak transmisi sinyal ≤1500m (2.5mm2)
Jinis gas dideteksi %LEL
Kapasitas  1~2
parabot adaptif detéktor gas: GT-AEC2331a, GT-AEC2232a, GT-AEC2232bX/A
modul input JB-MK-AEC2241 (d)
Kotak beungkeut kipas JB-ZX-AEC2252F
Kotak beungkeutan klep Solenoid JB-ZX-AEC2252B
Kaluaran dua sét kaluaran relay anu tiasa diprogram, kalayan kapasitas kontak 10A / DC30V atanapi 10A / AC250V
Antarbeungeut komunikasi RS485Bus (protokol MODBUS standar)Setélan alarem alarem lemah sareng alarem tinggi
Modeu ngageter alarm karungu-visual
Kasalahan indikasi ±5%LEL
Modeu tampilan tabung nixie
Dimensi wates(panjang × lebar × ketebalan)  254mm ×200 mm ×90mm
Beurat kotor ngeunaan 4.5kg (kaasup catu daya sayaga)
Modeu pamasangan témbok-dipasang
catu daya sayaga DC 12V / 1.3Ah × 2
Modeu pamasangan témbok-dipasang
catu daya sayaga DC 12V /1.3Ah × 2

Fitur Utama

● Pangiriman sinyal beus (S1, S2, GND na + 24V);

● Switchable tampilan konsentrasi real-time atawa tampilan waktos, pikeun ngawas gas combustible sarta uap;

● calibration otomatis, sarta tracing otomatis tina sepuh sensor;

● Anti RFI / gangguan EMI;

● Dua tingkat alarming: alarem lemah sareng alarem tinggi, kalawan nilai alarem adjustable;

● Processing sinyal alarem boga prioritas leuwih ngolah sinyal gagal;

● Ngawaskeun gagalna otomatis;leres nunjukkeun lokasi sareng jinis gagalna;

● Dua sét programmable modul kaluaran linkage internal tur dua tombol darurat programmable pikeun otomatis atawa manual ngadalikeun parabot éksternal;

● memori kuat: catetan sajarah panganyarna 999 rékaman alarming, 100 rékaman gagalna sarta 100 ngamimitian / shutdown rékaman, nu moal leungit bisi gagalna kakuatan;

● panganteur komunikasi beus RS485 geus sadia pikeun cocog sagala parabot jeung protokol MBODBUS baku, sahingga pikeun ngabentuk sistem manajemen jaringan gas nu leuwih gede;

● Operasi basajan tur merenah: kabéh konfigurasi tina sistem bisa réngsé ku hiji tombol;

● penampilan geulis, volume leutik tur instalasi merenah.

Struktur

1. Konci samping
2. Panutup
3. Terminal sambungan beus
4. Grounding terminal
5. Terminal sambungan tina modul kaluaran internal
6. Pindah tina catu daya sayaga
7. panganteur komunikasi beus RS485
8. Sekering tina catu daya sayaga
9. terminal catu daya
10. liang asup
11. Sekering tina catu daya utama
12. Pindah catu daya utama
13. catu daya sayaga
14. Kotak handap
15. Tanduk
16. Panel kontrol

panel kontrol / diagram dimensi pikeun dewan handap sarta casing nu

Diagram Wiring

Terminal sambungan:

L jeung N:terminal catu daya AC220V

NC (biasana ditutup), COM (Umum) sareng NO (biasana muka):(2susunan) terminal kaluaran pikeun relay sinyal kontrol éksternal terminal kaluaran

S1, S2, GND, + 24V:Terminal sambungan beus Sistim

A, GND jeung B:RS485 terminal sambungan panganteur komunikasi

1) Kapasitas: jumlah total detéktor sareng modul input anu dihubungkeun sacara éksternal ka controller henteu langkung ti 2.

2) Dina raraga ngadalikeun alat éksternal, aya outputs kontak pikeun dua sét relays (nyaéta, modul beungkeut internal) jero controller nu.

Setélan standar sistem nyaéta yén dua sét relay bakal ngaluarkeun sinyal iraha waé detektor masihan alarm.

3) Dua sét modul beungkeut internal tiasa nyayogikeun salah sahiji tina lima modeu kaluaran ieu:

A. kaluaran sinyal nilai switching pasip: kapasitas kontak: 10A / AC220V atanapi 10A / DC24V

B. kaluaran sinyal jogging pasip: kapasitas kontak: 10A / AC220V atanapi 10A / DC24V

C. DC24V/200mA kaluaran sinyal tingkat (NO +, COM-)

D. DC24V/200mA kaluaran sinyal impuls (NO+, COM-)

E. Kapasitansi kaluaran (NO+, COM-)

Catetan husus:

standar:"Kaluaran 1" jeung "Kaluaran 2" mangrupakeun sinyal nilai switching pasip.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami