banenr

produk

  • Industrial Solenoid Valve DN25-DN200

    Industrial Solenoid klep DN25-DN200

    Encapsulated ledakan-buktina: euweuh spark, leuwih stabil sarta dipercaya;

    Mode bubuka klep: reset manual, ngahindarkeun kacilakaan;

    Modeu nahan: tiasa dianggo sacara stabil nalika klep dibuka atanapi ditutup (nyaéta kaayaan bi-stabil);

    Laju nutup: motong suplai gas dina 1s;

    Pareum bisi oyag telenges;klep nu bisa mareuman otomatis dina kasus hiu telenges;

    Pelepasan tekanan bebas: bisi aya bédana badag tekanan di hareup jeung tukangeun klep nu, klep nu bisa dibuka sanggeus klep release tekanan dibuka.Ku kituna, gas suluh moal dileupaskeun kana hawa, ngaleungitkeun troubles kaamanan disumputkeun;